PlayStation Store Update - Need for Speed: Most Wanted en Black Ops Declassified

Article
door Wouter
donderdag, 15 november 2012 om 11:15
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Het is weer die tijd van de week. Het moment waarop je jouw PlayStation 3 en/of PlayStation Vita opstart en vol verbazing alle nieuwe content in de online winkel bezichtigt. Deze week zien we onder andere een raceserie terug die al heel wat heeft meegemaakt en onlangs weer opdook. We hebben het natuurlijk over Need for Speed dat voor deze update een demo van Most Wanted beschikbaar stelt. Daarnaast kunnen we lekker schieten op de handheld met Call of Duty: Black Ops Declassified.
Saints Row: The Third - The Full Package (€49,99)
Met de recente nieuwtjes over Grand Theft Auto V is het leuk om de oudere delen in de serie er weer even bij te pakken. Een franchise die in hetzelfde genre ook vrij groot is, is Saints Row. Vorig jaar verscheen het derde deel in deze serie en in de tussentijd is er aardig wat downloadbare content vrijgegeven. Een complete editie met al het materiaal was dus wel te verwachten. Naast het originele spel krijg je de volgende drie pakketten: Genkibowl VII, Gangstas in Space en The Trouble With Clones. Daarnaast krijg je ook nog verscheidene bonus items. Een mooi koopje dus voor diegene die nog niet aan deze titel zijn toegekomen.
Of Orcs and Men (€59,99)
Een game die waarschijnlijk niet zoveel bekendheid geniet als de serie hierboven is Of Orcs and Men. Maar dat maakt het spel niet minder de moeite waard. Het team van Cyanide Games gaat met Of Orcs and Men namelijk naar daar waar weinig andere studio's hen voorgaan. In deze fantasiewereld speel je immers niet als een mens, maar kruip je in de groene huiden van een ork en een goblin. Oftewel de slechteriken van het verhaaltje, maar ja zo zien zij zichzelf natuurlijk niet. Door hun ogen zie jij als speler de mensheid als werkelijke vijand. Voor meer informatie kun je terecht bij de impressie die wij een tijdje geleden schreven.
Demo: Need for Speed: Most Wanted
Sinds een paar dagen mogen we weer een nieuwe game aan het nu al immense lijstje met Need for Speed titels toevoegen. Need for Speed: Most Wanted is een reboot van de gelijknamige 2005-versie en heeft eigenlijk maar één doel voor ogen en dat is direct plezier leveren. Dat betekent dat je kunt doen en laten wat je maar wilt in een grote open wereld. Of je nou de nieuwste sportwagens wilt verzamelen en testen of jezelf bewijzen in de multiplayer. Ons oordeel lees je terug in de recensie.
Vita: Call of Duty: Black Ops Declassified (€49,99)
Call of Duty: Black Ops II ligt net in de winkels dus de hardcore fan zal wel in de multiplayer terug te vinden zijn, maar mocht je jouw skills ook onderweg in bijvoorbeeld de trein willen trainen dan is er Black Ops: Declassified. Het nieuwste Call of Duty-avontuur maar dan op de handheld. Het spel wordt ontwikkeld door Nihilistic Software dat eerder al Resistance: Burning Skies afleverde voor de Vita. Ervaring heeft de studio dus wel met het apparaatje en hopelijk heeft het ook geleerd van zijn fouten. Of dat inderdaad het geval is lees je binnenkort in de recensie.
En dat waren de hoogtepunten van deze woensdag. Volgende week staat er weer een nieuwe update voor je klaar, maar voorlopig kun je voor de rest van dit lijstje terecht op het PlayStation Blog.