PlayStation Store Update - Naughty Bear en Joe Danger

Article
door Wouter
donderdag, 11 oktober 2012 om 9:00
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week kunnen we in de huid kruipen van een stuntman met Joe Danger: The Movie. De man uit deze game was in het vorige deel al met zijn motor op de schansen te vinden en zal nu Hollywood onveilig gaan maken. Een andere titel deze week komt de buurt ook onveilig maken, maar dan wel op een iets andere manier. Het niet zo lieve beertje uit Naughty Bear: Panic in Paradise is er vooral op uit om ieders leven tot een ware hel te maken.
Joe Danger: The Movie (€12,99)
Hello Games brengt met Joe Danger: The Movie een vervolg op het goed ontvangen eerste deel. Hoewel dat deel vooral draaide om stunts met de motor zal er nu veel meer te doen zijn. Zo is het spel gevuld met allerlei cliché filmstunts, zoals auto races, skisprongen en politie achtervolgingen. En bij die verschillende stunts komen natuurlijk ook gloednieuwe levels. Mocht je de game eerst uit willen proberen dan is er ook een demo te vinden in de PlayStation Store. Verwacht binnenkort ons oordeel over deze actievolle titel.
Naughty Bear: Panic in Paradise (€14,99)
De hoofdpersoon in deze game houdt er ook van om gevaarlijk te leven, maar ziet nog liever anderen op het randje van leven en dood dansen. Het ondeugende beertje in Naughty Bear: Panic in Paradise doet zijn naam eer aan wanneer hij wederom een moordpartij begint. Hij is namelijk weer niet uitgenodigd voor een feestje en dat is natuurlijk een goede reden om alle knuffelberen op het eiland af te slachten. Ook voor deze titel is er een demo beschikbaar.
Derrick the Deathfin (€6,99)
In Derrick the Deathfin kruip je in de huid van de haai Derrick. Deze vis gaat alle wateren in de wereld langs in de 32 levels die het spel rijk is. Zijn ouders zijn namelijk verwerkt tot een blik soep en dat pikt hij natuurlijk niet. Wat volgt is een alles verwoestende tocht door de oceaan waarin Derrick alle dieren op zijn pad een kopje kleiner maakt. Het spel oogt alsof alles van papier is gevouwen, wat ervoor zorgt dat het een beetje humoristisch overkomt.
Worms Revolution (€12,99)
De Worms franchise gaat al heel wat jaartjes mee en met Worms Revolution mag er weer een nieuwe titel aan het lijstje toegevoegd worden. Ondanks dat het een nieuw spel is blijft de klassieke 2D-gameplay behouden. Dat betekent dat iedere speler weer om de beurt elkaar moet proberen te vermoorden. De ouderwetse ontploffende schapen keren hiervoor terug, maar er zijn ook genoeg nieuwe wapens toegevoegd. Binnenkort vertellen wij jullie meer hierover in de recensie.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Volgende week kun je rond dezelfde tijd weer een nieuwe update verwachten. De volledige inhoud van deze week vind je terug op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws