PlayStation Store Update - Metal Gear Solid en Twisted Metal

Article
door Wouter
donderdag, 06 september 2012 om 12:00
xgn google image
Gisteren was het weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week is het weer tijd om wat klassiekers boven water te halen. Maar liefst twee Metal Gear Solid games komen namelijk naar de PlayStation 3 en Vita. Het gaat hier om de HD-edities van Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Daarnaast maakt de explosieve racegame Twisted Metal ook zijn intrede in de digitale winkel.
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty HD Edition (€14,99) / Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD Edition (€14,99)
De HD Collection van Metal Gear Solid ligt al een tijdje in de winkels, maar nu maken de drie titels uit deze collectie ook hun intrede op het PlayStation Network. Met deze week de eerste twee games uit deze collectie, Sons of Liberty en Snake Eater, voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation Vita. Met deze HD-edities krijg je de klassieke gameplay, maar dan wel in een mooier jasje. Daarbij zijn er voor de verzamelaar ook nog eens trophies toegevoegd. Als je nog geen kennis hebt gemaakt met de Metal Gear serie dan is dit een mooie gelegenheid.
Twisted Metal (€29,99)
Voor de volgende titel mag je best wat ruimte vrij maken. Twisted Metal neemt namelijk zo'n 14 GB in beslag, maar dan heb je ook wat. De nieuwste telg in een raceserie die al heel wat jaartjes meegaat. We zeggen wel raceserie, maar eigenlijk is Twisted Metal veel meer dan dat. Explosies, geweerschoten en kettingzagen komen hier meer dan vaak voor. Maar dat is ook wat Twisted Metal leuk maakt. Dat en de geschifte coureurs. Wat dacht je van de clown Sweet Tooth of de pop Dollface. Twijfel je nog steeds lees dan vooral de recensie even door.
Zen Pinball 2 (gratis)
Voor velen zal dit misschien wel het leukste item zijn uit deze update. Zen Pinball 2 is vanaf vandaag namelijk gratis te downloaden en gratis vinden we natuurlijk altijd leuk. Voor de prijs van 0 euro kun je de basis van het spel downloaden met een paar tafels. Voor extra levels zul je wel wat geld neer moeten leggen, maar deze zijn ook eerst uit te proberen mocht je dat liever eerst willen.
Demo: Rainbow Moon
En om nog maar even in het gratis straatje te blijven is er ook nog de Rainbow Moon demo. Laat je niet misleiden want dit is een echte role-playing game met een hoge moeilijkheidsgraad, lange speelduur en de mogelijkheid om je personage op allerlei manieren te verbeteren. Voor de recensie zijn wij al met deze titel aan de slag geweest en gaven het een 7,0. Een van de pluspunten was het hoge content gehalte voor de lage prijs. Als je dus langdurig vermaak zoekt dan zit je met Rainbow Moon goed.
En dat waren weer de nieuwe titels van deze week. Voor de rest van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.