PlayStation Store Update - LEGO Batman en Arkham City

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  Deze week is het tijd om je in het zwart te kleden en je LEGO uit de kast te halen, want LEGO Batman 2: DC Super Heroes is nu beschikbaar voor PlayStation Vita. Daarnaast maakt de gevleugelde vriend ook zijn intrede op de PlayStation 3 met Batman: Arkham City als download. En om nog maar even in het donkere sfeertje te blijven, vindt ook CSI: Fatal Conspiracy zijn weg naar de console.

  Batman: Arkham City (€29.99)
  Batman staat door de aankomende bioscoopfilm aardig in de spotlights, maar het zijn niet alleen de films die Batman populair maken. Batman: Arkham Asylum en het vervolg Arkham City zijn hier ook verantwoordelijk voor. Dit zijn namelijk geen slechte filmadaptaties, maar keiharde actiegames die een eigen verhaal vertellen. In Batman: Arkham City wordt een stuk stad omgetoverd tot een gevangenis voor alle superschurken die de wereld heeft te bieden. Net zoals in het vorige deel loopt het in deze gevangenis ook uit de hand en is het de taak van Batman om hier een einde aan te brengen. Mocht dit je nog niet overhalen lees dan vooral de recensie eens door waar het spel met een onwijs hoge 9,6 werd beloond.

  CSI: Fatal Conspiracy (€19,99)
  In deze titel draait het wederom om het oppakken van boeven alleen komt er bij CSI: Fatal Conspiracy geen geweld aan te pas. In plaats van je vuisten te gebruiken zul je hier met je hoofd te werk moeten gaan. Door middel van slim nadenken, het analyseren van bewijzen en het ondervragen van verdachten moet je de juiste persoon aanwijzen als dader. In totaal zijn er vijf verschillende zaken die allemaal een verband met elkaar hebben. Voor een kleine twintig euro kun je proberen het recht te laten zegevieren.

  Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 (€8,99)
  Het kaartspel Magic the Gathering gaat al heel wat jaartjes mee op zowel fysiek als digitaal vlak. Met Magic the Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 kunnen we wederom een virtueel dek aan kaarten in de handen nemen en het gevecht aan gaan met zowel computergestuurde als menselijke spelers. Met nieuwe kaarten en nieuwe dingen om te ontgrendelen belooft dit nieuwste deel in de serie weer uren aan plezier.

  Vita: LEGO Batman 2: DC Super Heroes (€39,99)
  We begonnen er mee en we sluiten ook af met een Batman game, alleen neemt deze zichzelf niet zo serieus als Arkham City. Met LEGO Batman 2: DC Super Heroes krijg je namelijk een LEGO game voor je neus en zoals de meesten ongetwijfeld weten, geven dit soort games altijd een humoristische draai aan zelfs de meest serieuze situaties. Het maakt niet uit hoe oud je bent, als je vroeger met LEGO hebt gespeeld dan spreekt deze game je aan.

  En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe content kun je terecht op het PlayStation Blog.

  CSI: Fatal Conspiracy

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.