PlayStation Store Update - Gravity Rush en Babel Rising

Article
door Wouter
woensdag, 13 juni 2012 om 16:30
xgn google image
Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!
Deze week hebben de PlayStation Vita-eigenaren weer reden voor een feestje, want het spel Gravity Rush vindt zijn weg naar de handheld. In deze titel tart je met de zwaartekracht en kun je vliegen en zweven tot je erbij neervalt. Daarnaast kunnen we voor god spelen in de downloadbare game Babel Rising voor de PlayStation 3. De mensheid probeert een toren naar de hemel te bouwen en jij moet er alles aan doen om dit tegen te gaan. Is je interesse getrokken dan moet je zeker verder lezen.
Babel Rising (€9,99)
In Babel Rising ga je terug in de tijd om de bouw van de toren van Babel te aanschouwen. Een normale toeschouwer ben je echter niet, want je kruipt in de huid van God die met al zijn krachten de bouw probeert te stoppen. Door middel van grote vloedgolven, bliksemschichten, vuur, tornado's en allerlei andere natuurrampen werk je de bouw tegen. Wil je je nog dieper inleven dan kun je het spel ook met de PlayStation Move controller spelen. Voor onze laatste impressie met meer informatie kun je hier terecht.
Two Worlds II VELVET Game of the Year Edition (€24,99)
Two Worlds II ligt alweer een tijdje in de winkel, maar hier draait het, zoals de naam al doet vermoeden, om de Game of the Year Edition. Naast het normale spel krijg je de uitbreiding Pirates of the Flying Fortress en al het andere downloadbare materiaal. Mocht deze titel in 2010 geheel aan je voorbij zijn gegaan dan is dit een mooie kans om met de serie te beginnen. Het eerste deel werd niet zo goed ontvangen, maar als je onze recensie doorleest merk je dat de serie erg vooruit is gegaan met dit deel.
Bang Bang Racing (€9,99)
De afgelopen weken reden er een hoop racegames de PlayStation Store binnen en deze week is dat niet anders. De downloadbare titel Bang Bang Racing mogen we nu ook aan de virtuele winkel toevoegen. Dit vrolijke spel is een top-down racegame en is geschikt voor de hele familie. Met negen circuits, twintig auto's en een splitscreen modus voor vier personen ben je voorlopig wel even bezig. Mocht je nog steeds twijfelen dan is er ook nog een demo beschikbaar.
PlayStation Vita: Gravity Rush (€34,99)
Hij ligt sinds vandaag in de winkels, maar wij hebben de recensie van Gravity Rush al klaar staan. Met een 7,5 als cijfer haal je een goede titel in huis die een aparte speelstijl met zich mee brengt. Je kruipt namelijk in de huid van Kat en de regels van de zwaartekracht gaan niet voor haar op. Tenminste, zo lang het metertje in de hoek van het scherm niet leeg is. Is dat niet het geval dan kun je naar alle hartenlust zweven en de zwaartekracht naar jouw hand zetten. Mocht je van plan zijn om Gravity Rush te halen doe dat dan wel snel. Je ontvangt nu tijdelijk een paar extra missies en kostuums wanneer je het spel digitaal aanschaft.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met al het nieuwe materiaal kun je hier terecht.