PlayStation Store Update - Frogger en Pinball

Article
door Wouter
woensdag, 11 juli 2012 om 17:50
xgn google image
Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!
Deze week mogen we een nieuw telg binnen de Dungeons & Dragons franchise verwelkomen in de PlayStation Store. Dungeons & Dragons: Daggerdale laat je alleen of met drie vrienden alle bekende gebieden uit de serie verkennen. Daarnaast keert het klassieke spel Frogger ook terug naar de consoles met Frogger: Hyper Arcade Edition. Nieuwe game modi, maar dan wel nog steeds in het klassieke 8-bit stijltje.
Dungeons & Dragons: Daggerdale (€13,99)
Met Dungeons & Dragons: Daggerdale kunnen fans van de franchise zich onderdompelen in een nieuw avontuur vol met draken en kerkers. Breng een bezoekje aan de mijnen van Tethyamar of beklim de toren van Rezlus. En mocht dat in je eentje snel vervelen dan kun je ook nog eens drie vrienden uitnodigen om je te helpen tijdens je tocht. Heb je niets met Dungeons & Dragons of heb je er simpelweg nog nooit kennis mee gemaakt dan is er ook een demo beschikbaar. Zo kun je op alle gemak even kijken of dit spel voor jou het aanschaffen waard is.
Frogger: Hyper Arcade Edition (€9,99)
De groene kikker Frogger is terug en wel met Frogger: Hyper Arcade Edition. Dit spel brengt hetzelfde klassieke 8-bit stijltje als we gewend zijn van het springspel, maar dan wel met flink wat nieuwe content. Zo kun je aan de slag met nieuwe game modi, zoals Tile Capture, Battle Royale en Freak Out. En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een co-op voor vier personen. Mocht je nog steeds twijfelen dan kun je altijd nog de demo uit proberen die nu ook beschikbaar is.
Quantum Conundrum (€10,99)
Kim Swift, de mede-bedenker van het bekende puzzelspel Portal, levert met Quantum Conundrum wederom een puzzelspektakel af. Het spel speelt zich af in een laboratorium, waar je op zoek gaat naar jouw oom. Door een misgelopen experiment zit hij vast in een andere dimensie en het is aan jou de taak om hem te bevrijden. Het spel brengt net als Portal allerlei puzzels op je pad die je moet oplossen door gebruik te maken van verschillende dimensies. Hoe dat precies uitpakt kun je zelf ervaren in de demo.
The Pinball Arcade (€7,99)
Koop je The Pinball Arcade dan krijg je twee games voor de prijs van één. Voor een kleine acht euro haal je namelijk de PlayStation 3- en de PlayStation Vita-versie in huis. The Pinball Arcade brengt exacte replica's van allerlei bekende pinball velden naar je console en handheld. Elke flipper, bumper en geluidseffect zijn hierbij nagenoeg hetzelfde als de analoge variant. Dat de klassieke pinball kasten zich wederom weten te bewijzen wordt wel duidelijk in de recensie waar wij het downloadbare spelletje met een 8,0 belonen.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst kun je terecht op het officiële PlayStation Blog.