PlayStation Store Update - Flockers & Murasaki Baby

Article
door Wouter
donderdag, 18 september 2014 om 8:23
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Allereerst is er deze week Flockers dat zijn weg naar de PlayStation 4 baant. Deze naam klinkt misschien niet heel bekend in de oren, maar het team dat hierachter zit zal iedereen wel kennen van de Worms franchise. Een andere release op de nieuwste console van Sony is de Special Edition van KickBeat. De Vita is deze week ook niet vergeten en mag Murasaki Baby toevoegen aan zijn assortiment.

Flocker (€24,99) (PS4)

Worms mag zich toch wel tot een van de bekendere gamefranchises benoemen. De kleine wormen zijn redelijk populair vanwege hun keiharde actie. Met Team17s nieuwste game Flockers wordt die trend gewoon voortgezet. De lieflijk ogende schapen in deze titel staan immers ook een aardig bloegvergiet te wachten.
Toch is de insteek van Flockers iets anders dan die van Worms. Waar in Worms de kleine beestjes zelf nog verantwoordelijk zijn voor al het geweld, proberen de schapen het juist te vermijden. In dat opzicht heeft Flockers meer weg van Lemmings. De schapen banen hun weg door een level vol met valstrikken en ander gevaar. Door middel van power ups moet je ervoor zorgen dat het meerendeel veilig zijn weg naar de overkant weet te vinden.

KickBeat Special Edition (€9,99) (PS4)

De vechtgame KickBeat verscheen vorig jaar al voor de PlayStation 3 en Vita, maar vindt vanaf deze week ook zijn weg naar de nieuwste console van Sony. Iets wat de laatste tijd met meer downloadbare titels gebeurt. Voor de prijs van een tientje heb je echter niet exact dezelfde game als een jaar geleden.
Zo is KickBeat flink onder de loep genomen voor de Special Edition. Onder andere het grafische onderdeel is van wat nieuw werk voorzien waardoor de game er nog beter uitziet. Het spel brengt een mix tussen vechten en ritmisch op knoppen drukken. Onder het ritme van een aantal bekende nummers zul je stoten uit moeten delen om zo uiteindelijk je tegenstanders naar de grond te werken.

Murasaki Baby (€9,99) (Vita)

Murasaki Baby is er weer één in het rijtje van creatieve puzzelgames. In dit spel volg je de onschuldige Baby in een reis door een nachtmerrie-achtige wereld. Gevaar ligt constant op de loer in deze 2D-sidescrolling titel en het decor tovert de meest griezelige settings op je scherm. De grafische stijl geeft Murasaki Baby een erg unieke uitstraling.
Je bestuurt de game door middel van de twee touchpads op de Vita. Door de decors op de achtergrond te veranderen en de sfeer aan te passen moet je het voor Baby veilig maken om verder te gaan. Het spel bevat vier verschillende werelden en zal gemiddeld zo'n vier uur kosten om uit te spelen.
Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws

Laatste Reacties