PlayStation Store Update - Diablo III & Plants vs. Zombies: Garden Warfare

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Als je dacht dat er geen goede games uitkomen omdat het augustus is, dan heb je het goed mis. Niets minder dan Blizzards eigen Diablo III komt namelijk deze week naar de PlayStation 3 en 4 in de vorm van de Ultimate Evil Edition. Dat betekent dat je alle reeds verschenen content in een allesomvattende bundel krijgt.

  Daarna is het tijd om te sluipen in de spionnentitel CounterSpy. Een crossbuy game waarin de maan vernietigd dreigt te worden en natuurlijk ben jij de enige die dit kan stoppen. En om het af te maken kan er flink worden gestreden met Plants vs. Zombies: Garden Warfare. De shooter waar een hoop PlayStation-bezitters natuurlijk al een tijd op wachten.

  Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition (€69,99) (PS4, PS3)

  Diablo wie kent het nou niet. Naast World of Warcraft is het misschien wel de bekendste serie van ontwikkelaar Blizzard en met de Ultimate Evil Edition kunnen PlayStation 4-eigenaren ook de met demonen gevulde wereld betreden. Het is een co-op game bij uitstek en alles in deze speciale editie is er dan ook op gericht om jou zo veel mogelijk speelplezier te geven met een vriend of vriendin.

  Denk bijvoorbeeld aan allerlei kleine nieuwe functies, maar vooral ook aan de toevoegde lokale co-op optie. Verder krijg je met dit pakket alle reeds verschenen content waaronder de vrij grote uitbreiding Reaper of Souls. Het mag dus duidelijk zijn dat je genoeg speeltijd terug krijgt voor deze prijs, zoals ook al in onze recensie is terug te lezen.

  CounterSpy (€12,99) (PS4, PS3, Vita)

  Het verhaal van CounterSpy is wat je kunt verwachten van een spionagetitel. Je kruipt in de huid van een superspion die werkt voor de geheime organisatie C.O.U.N.T.E.R. die erop gericht is om de wereld te beschermen tegen het kwade. Wanneer een kwade superorganisatie van plan is om de maan op te blazen met een kernbom ben jij dan ook de aangewezen persoon om deze ramp te voorkomen.

  CounterSpy lijkt aanvankelijk misschien op de gemiddelde side-scroller, maar als je eenmaal dekking neemt achter een voorwerp zul je zien dat de game meerdere dimensies kent. Er wordt dan overgeschakeld naar een third-person uitzicht waarna je met alle precisie je wapens kunt legen op je vijanden.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare (€39,99) (PS4, PS3)

  Voor iemand die er nog nooit van gehoord heeft, zal het heel raar klinken. Planten die tegen zombies vechten. Maar iedereen die de hype omtrent Plants vs. Zombies op zijn smartphone heeft gevolgd, weet dat het een geslaagde combinatie is. In Garden Warfare gaat de strijd echter nog een stapje verder en wordt de ruzie voor eens en voor altijd uitgevochten in keiharde multiplayer gevechten.

  Als speler kun je dan ook kiezen of je een plant of een zombie wil zijn. Bij ieder kamp zijn er onderling ook weer verschillende soorten om uit te kiezen en iedere soort heeft, zoals je kunt verwachten, weer zijn eigen specialiteiten. Meer hierover kun je teruglezen in de recensie van de Xbox 360-versie die wij afgelopen februari schreven.

  Dat was het weer voor deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

  CounterSpy

  Verkijgbaar vanaf 20 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.