PlayStation Store Update - Dead Island en Ice Age

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  De zomer is al in volle gang en natuurlijk kan een zomerse game als Dead Island daar niet bij ontbreken. Je moet bij deze titel echter niet bang zijn voor een zombie of twee, wanneer je lekker wilt genieten van de mooie stranden van het eiland Banoi. En om lekker af te koelen heeft Sony ook nog een titel klaar staan. Ice Age 4: Continental Drift - Arctic Games komt namelijk naar het PlayStation Network en deze titel biedt een serie aan ijskoude spelletjes. Lees verder om te zien wat Sony nog meer in de aanbieding heeft.

  Dead Island: Game of the Year Edition (€29,99)
  Voor diegene die nog niet aan de zombietopper Dead Island zijn toegekomen maar dat wel willen, staat er nu een heel leuk pakketje in de PlayStation Store. Met de Game of the Year Edition heb je niet alleen het spel Dead Island maar ook alle eerder uitgebrachte downloadbare content. En dat ook nog eens voor een aardig prijsje. Als je dan met dit warme weer thuis moet zitten begeef je dan in ieder geval virtueel op prachtige witte stranden met een licht blauwe zee op het eiland Banoi. Als dat geen reden genoeg is, lees dan nog zeker even de recensie door.

  Ice Age 4: Continential Drift - Artic Games (€59,99)
  Met de nieuwe Ice Age film in de bioscopen kon een nieuwe game binnen de serie natuurlijk niet uitblijven. Ice Age 4: Continental Drift - Artic Games biedt naast wat afkoeling ook plezier voor het hele gezin. Het spel is namelijk met vier personages te spelen, waarbij spelers de controle nemen over allerlei personages uit de film. Het spel biedt verschillende mini-games die zowel met de traditionele als met de PlayStation Move controller speelbaar zijn.

  Rainbow Moon (€12,99)
  De volgende titel is een strategische role-playing game, genaamd Rainbow Moon. Dit spel brengt een grote open wereld met zich mee, waarin spelers zo'n 40 uur aan speeltijd kwijt kunnen. Wil je echter alle zijmissies doen en je karakter tot het uiterste verbeteren dan kun je daar nog 30 uur bij op tellen. De gevechten zijn turn-based en als speler krijg je de mogelijkheid om als één van de zes karakters te spelen. Mocht je na het lezen van deze informatie nog steeds twijfelen dan kun je altijd nog de demo uitproberen.

  Demo: LEGO Batman 2: DC Super Heroes (gratis)
  Een PlayStation Store Update is natuurlijk niets zonder een nieuwe demo. Deze week kunnen we onze Batman kostuums weer uit de kast halen voor de demo van LEGO Batman 2: DC Super Heroes. LEGO games bieden over het algemeen veel van hetzelfde maar DC Super Heroes voert een paar baanbrekende veranderingen door. Naast een open wereld die je naar hartenlust kunt verkennen, kunnen de gele mannetjes nu ook voor het eerst praten. Dat staat natuurlijk gerand voor weer een flinke portie LEGO humor. Voor meer informatie kun je terecht bij onze recensie.

  En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst kun je terecht op het officiële PlayStation Blog.

  Dead Island

  Verkijgbaar vanaf 9 september 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.