PlayStation Store Update - Datura, Binary Domain & Super Dead Space

Article
door Wouter
donderdag, 10 mei 2012 om 10:30
xgn google image
Het is alweer donderdagochtend en dat betekent dat de PlayStation Store gisteravond weer gevuld is met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content.
Deze week mogen we drie nieuwe games in de virtuele winkel verwachten. Zowel Dead Space als Binary Domain zijn nu digitaal verkrijgbaar, maar ook de spiksplinternieuwe titel Datura maakt zijn intrede. Verder kunnen we aan de slag met de demo van Spec Ops: The Line. Wil je meer weten over deze titels? Lees dan snel verder.
Binary Domain (€24,99)
De third-person shooter Binary Domain ligt al sinds eind februari in de winkels, maar is nu ook in de digitale schappen van de PlayStation 3 terug te vinden. Het spel speelt zich af in Tokyo rond het jaar 2080. Deze stad is overspoeld door kwaadaardige robots en het is aan jou de taak om de mensheid te redden van de ondergang. Wij zijn destijds al met deze titel aan de slag geweest. In de recensie krijgt Binary Domain een nette 7,5. Mocht je het spel eerst willen uitproberen dan is er ook een demo beschikbaar.
Datura (€7,99)
De mysterieuze PlayStation 3 exclusive Datura is ook vanaf vandaag te downloaden. Datura is vooral bedoeld om de PlayStation Move controller nieuw leven in te blazen. Natuurlijk is het spel ook nog steeds met de normale Dualshock controller te spelen, maar volgens Sony haal je meer uit het spel met Move. In maart gaf Jan Kuczynski, producent bij Sony, aan dat als je van iets "anders" houdt zoals bijvoorbeeld Journey, dat Datura je zeker zal aanspreken. Verwacht binnenkort ook ons oordeel over dit spel of doe nu al mee met onze prijsvraag waarin wij vijf exemplaren plus unieke kamerplant weggeven.
Dead Space - Super Bundle (€29,99)
De meesten van jullie zullen zich vast nog wel het horrorspel Dead Space herinneren uit 2008. Met Dead Space begon Visceral Games een franchise die al vele telgen kent en over het algemeen goed werd ontvangen. Met de aankondiging van het derde deel doen de fans er dus goed aan om het eerste deel er weer even bij te pakken. Maar ook als je nieuw bent met de serie biedt de Dead Space - Super Bundle je een mooie gelegenheid. Deze bundel combineert namelijk het originele spel samen met alle downloadbare content. Een betere manier om aan een nieuwe hele vette franchise te beginnen is er niet. Waar wacht je nog op?
Demo: Spec Ops: The Line
Spec Ops: The Line ligt de komende weken nog niet in de winkels, maar het is nu al wel mogelijk om een voorproefje te krijgen van deze titel. In de demo kruip je in de huid van de militair Martin Walker die in het met zand overspoelde Dubai is beland. In deze demo kun je aan de slag met de eerste twee levels van het spel. Onlangs trokken wij ook al voor deze game de woestijn in. Onze bevindingen lees je in de impressie. Spec Ops: The Line ligt vanaf 26 juni in de winkels.
En dit waren weer de hoogtepunten van deze week, maar dit is nog lang niet alles. Zo is er ook downloadbare content voor Rock Band 3 en het recente Prototype 2 en is er ook weer een nieuwe lading aan trailers. Voor de volledige lijst kun je hier terecht.