PlayStation Store Update - Contrast & SoulCalibur II HD Online

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  De update van deze week is alweer de op één na laatste update van de PlayStation Store, alvorens de nieuwste console hier in de winkels ligt. Dat wordt dus een beetje doorspelen mocht je jouw aankopen van deze week nog op tijd uitgespeeld willen hebben. Of je haalt gewoonweg de wat kleinere downloadbare titels, want daarvan zijn er deze week genoeg. Zo kunnen we onder andere aan de slag met Contrast op de PlayStation 3. Een game van het in Montreal gelegen Compulsion Games die volgende week ook naar de PlayStation 4 wordt gebracht. Een andere game is Stick It to the Man, waarin een man na een ongeluk een derde arm weet te groeien.

  Contrast (€ 14,99)

  In Contrast volgen we de avonturen van een klein meisje genaamd Didi en haar denkbeeldige vriendin Dawn. Wanneer de familie van Didi geteisterd wordt door problemen gaat ze er samen met haar vriendin op uit om deze op te lossen. Wat Contrast zou apart maakt is de manier van spelen. Je wisselt namelijk constant tussen een 3D en een 2D wereld. Dawn heeft namelijk de kracht om zichzelf te veranderen in een schaduw op de muren, wat zorgt voor verrassende en vernieuwende platformelementen. Zo kan ze plekken bereiken die voorheen niet toegankelijk waren en vormen de schaduwspellen op de muren ook nog eens de nodige puzzels die het spel interessant houden. Voor een kleine vijftien euro heb je de game nu op de PlayStation 3, maar denk eraan dat de PlayStation 4-versie volgende week ook uit komt en dat deze gratis wordt met een Plus-abonnement.

  Stick It to the Man (€ 12,99)

  Stick It to the Man is een game die ook een unieke manier van spelen brengt. In deze wereld, gemaakt van karton en papier, zul je namelijk stickers moeten plakken om alle puzzels op te lossen. Het verhaal begint met de man Ray, die een bizar ongeluk krijgt met een vreemde stof die op zijn hoofd landt. En wanneer het verband op zijn hoofd er eenmaal af is, blijkt dat hij iets permanents heeft overgehouden aan het ongeluk, namelijk een derde arm. Met behulp van deze mysterieuze arm kan hij stickers plakken, stukken papier afscheuren en gek genoeg ook gedachten lezen. De game is vanaf nu beschikbaar voor de PlayStation 3, maar zal binnenkort ook naar de Vita worden gebracht.

  SoulCalibur II HD Online (€ 18,99)

  SoulCalibur is inmiddels niet meer weg te denken uit de vechtgamewereld en nu is het eindelijk weer eens tijd voor een nieuwe game in de franchise met SoulCalibur II HD Online. Het gaat hier om een remake van het originele SoulCalibur II, maar deze keer zijn er ook online-functionaliteiten toegevoegd. Het spel zal alle karakters uit het originele spel bevatten, maar krijgt daarnaast ook nog eens de vechters Heihachi Michima en Spawn. Vroeger was Spawn alleen weggelegd voor de Xbox-versie van de game, terwijl de mensen met een PlayStation 2 met Heihachi aan de slag konden. Nu is het dus voor het eerst mogelijk om de twee vechters tegenover elkaar te zetten in een gevecht.

  Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe toevoegingen kun je terecht op de PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we weer terug met nieuwe hoogtepunten.

  Contrast

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.