De beste Need for Speed: Rivals: vanaf 32,67 euro

Article
donderdag, 21 november 2013 om 14:00
xgn google image
Vanaf vandaag is Need for Speed: Rivals verkrijgbaar voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Voor iedereen die aan de slag wil met deze racer, is het natuurlijk handig om te weten wat de beste deals zijn. Daarom hebben wij een handig lijstje voor jullie gemaakt met daarin de laagste prijzen voor Need for Speed: Rivals.
In Rivals nemen twee verschillende groepen het tegen elkaar op: de politie en de snelheidsovertreders die asociaal hard over het asfalt scheuren. Als diender van de wet zul je de snelheidsduivels van de weg af moeten beuken om ze tegen te houden. Andersom zul je er als een sonische haas vandoor moeten gaan, om de agenten voor te blijven.
Het twintigste deel in de racefranchise wordt gemaakt door het relatief onbekende Ghost Games. Need for Speed: Rivals zal de debuutgame van de studio zijn, dus er ligt een behoorlijke druk op de schouders van de Zweedse/Engelse studio. Uitgever Electronic Arts heeft er echter voldoende vertrouwen in, evenals als wij, wat wel blijkt uit de impressie.
Ghost Games probeert het single- en multiplayer gedeelte met elkaar te combineren in één grote modus. Het kan dus best wel voorkomen dat jij druk bezig bent met een verhaalmissie en dat je ineens wordt afgesneden door andere spelers, die druk bezig zijn met een straatrace. Ook tijdens het online racen kun je ineens meldingen krijgen om een missie in het verhaal te doen.
Omdat games al duur genoeg zijn, sommen wij de beste deals op om Need for Speed: Rivals te kopen. Onderstaande prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Xbox 360-versie:
PlayStation 3-versie:
PC-versie:
De PlayStation 4-versie en Xbox One-versie zijn nog niet beschikbaar, maar de PlayStation 4-versie kun je wel alvast bestellen. Voor de Xbox One-versie zijn nog geen prijzen bekend.
PlayStation 4-versie: