PlayStation Store Update - Child of Light & Daylight

Article
door Wouter
donderdag, 01 mei 2014 om 10:05
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Het is alweer tijd voor de laatste PlayStation Store update van april, maar dat betekent niet dat de inhoud er minder om is. Er wordt gelijk afgetrapt met een topper eerste klas, zoals in onze recensie is terug te lezen, namelijk het mooie Child of Light. Daarnaast is het ook lekker griezelen geblazen met de horrorgame Daylight die zijn weg naar de PlayStation 4 vindt. Dat betekent dat er voor de mensen met een zwak hart naast Outlast nog een reden is om de virtuele winkel te vermijden. Een andere topper deze week is de multiplayer demo van Call of Duty: Ghosts. Het spel ligt dan wel al een tijdje in de winkels, maar een demo is nooit verkeerd toch? Dat en meer vind je hieronder terug.

Child of Light (€14,99) (PS3+PS4 bundel)

Child of Light is de langverwachte sidescroller van Ubisoft die je in de huid plaatst van het onschuldige meisje Aurora. Al op vrij jonge leeftijd wordt de roodharige dame getroffen door een spreuk van de Queen of the Night. Ze verwacht 's ochtends veilig uit haar dromen te ontwaken, maar tot haar verbazing merkt ze dat ze haar bed heeft omgeruild voor een geheel nieuwe wereld. Een soort alternatieve dimensie genaamd Lemuria. Samen met het kleine wezentje Igniculus gaat ze op pad in deze voor haar onbekende wereld vol met kwade krachten in de hoop ooit weer haar vader terug te kunnen zien. Inmiddels staat onze recensie van de game ook al online, waar we een zeer nette 9,5 uitdelen.

Daylight (€11,99) (PS4)

De PlayStation 4 probeert zich vanaf het eerste moment al te presenteren als een console die hand in hand gaat met indiegames, en de horrortitel Daylight is daar maar weer het bewijs van. In deze bangelijke titel word je op een dag wakker in een verlaten ziekenhuis zonder dat je enig idee hebt over hoe je daar bent gekomen. Je hebt verder ook niets bij je, op je mobiel na, die je in deze donkere plek dan ook als zaklamp moet gebruiken. Al snel kom je erachter dat je je op een klein eiland bevindt en dat het ziekenhuis veel meer geheimen waarborgt dan je aanvankelijk denkt. En om het hele gebeuren nog enger te maken, wordt het al snel duidelijk dat je niet alleen bent. Wij zijn op het moment van schrijven druk bezig met de recensie dus verwacht in de komende dagen ons definitieve oordeel.

Call Of Duty: Ghosts Multiplayer (Demo) (PS3)

Als er één franchise is die geen introductie behoeft, dan is het wel Call of Duty. Deze langlopende serie heeft alle kanten en periodes van alle oorlogen op aarde al belicht en nog steeds weet het ieder jaar weer duizenden spelers naar zich toe te trekken. Dit heeft het natuurlijk te danken aan de multiplayer modus die over het algemeen altijd erg populair is. Mocht deze gekte jou nog niet gegrepen hebben dan is het deze week het juiste moment, want vanaf vrijdag is er namelijk een heuse multiplayer demo. Dat betekent dat je lekker aan de slag kunt gaan met verschillende wapensetjes op verschillende speelvelden in de meest intensieve modi.

Demon Gaze (€39,99) (Vita)

Demon Gaze is met zijn distinctieve Japanse stijl misschien niet voor iedereen weggelegd, maar het zou geen PlayStation Store update zijn zonder een nieuwe release voor de Vita. In deze draagbare titel neem jij de rol aan van Oz die zich in het wonderbaarlijke land Misred bevindt. Oz kan zich niets meer herinneren van zijn verleden en doorkruist met een verloren gevoel het land op zoek naar antwoorden. Misred is alleen geen land vol met bloemetjes en bijtjes, maar juist een vol met gevaarlijke kerkers en doolhoven. Op je zoektocht naar de waarheid zul je dus een hoop van deze gevaarlijke plekken af moeten gaan tot je alle antwoorden hebt gevonden. Gelukkig heb je een hoop mensen om je heen die je steunen in je zoektocht.
Dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor meer nieuwe releases kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws