PlayStation Store Update - Batman Arkham Origins & Blackgate

Article
door Wouter
donderdag, 24 oktober 2013 om 11:30
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Het is voor veel mensen herfstvakantie en dat is natuurlijk hét moment om even wat verloren gametijd in te halen. Deze week kan dat prima met Batman: Arkham Origins voor de PlayStation 3. De derde Batman game alweer. Deze keer niet van ontwikkelaar Rocksteady, en misschien zelfs de laatste grote titel die een aantal van jullie zullen kopen voor de PlayStation 3. Over een paar weken is het immers tijd voor de nieuwe lijn consoles. Voor de Batman fans met een Vita wacht deze week ook een leuke release met Batman: Arkham Origins Blackgate. En als laatste is er nog een oud pareltje dat zijn terugkeer maakt, namelijk Enslaved: Odyssey to the West in de vorm van een Premium Edition.
Batman: Arkham Origins (€59,99)
Herinneren jullie het nog toen je voor het eerst Batman: Arkham Asylum speelde? Wat was die game toch verrassend goed! Inmiddels kennen de echte fans de Batman formule van ontwikkelaar Rocksteady al door en door, dus Arkham Origins zal waarschijnlijk niet hetzelfde wauw-effect oproepen wat de eerste wel wist te doen. Dat betekent niet dat Arkham Origins geen vette game kan worden. De levendige helden en slechteriken maken de games en daar heeft de franchise er gelukkig nog een hoop van achter de hand. Zo zal de rol van primaire bad guy in deze derde Batman game vervuld worden door Black Mask. Deze schurk looft een beloning uit aan diegene die de gemaskerde held weet te doden. Voor meer informatie over hoe dat precies in zijn werk gaat kun je terecht bij onze impressie. Vrijdag 25 oktober wordt de game beschikbaar gesteld als download.
Enslaved Premium Edition (€19,99)
Het pareltje genaamd Enslaved: Odyssey to the West zullen een hoop alweer uit het oog verloren zijn, maar diegene die hier nog nooit van hebben gehoord, doen er misschien goed aan om even wat beelden te bekijken. Deze actiegame wist namelijk goede cijfers binnen te slepen en ook wij waren er erg over te spreken. In dit spel volg je het avontuur van Monkey en Trip die een lange reis af moeten leggen in een soort post-apocalyptische wereld. Robots maken hier de dienst uit en jagen op alle overgebleven mensen wat de reis niet bepaald makkelijker maakt. In de Premium Edition die nu in de PlayStation Store beschikbaar is krijg je naast de game ook nog eens de Pigsy's Perfect 10 uitbreiding en een aantal skins.
Batman: Arkham Origins Blackgate (€39,99)
Naast een Batman game op de consoles opent de Vita ook zijn deuren voor de gemaskerde vigilante. Een exacte kopie van zijn tegenhanger is het echter niet. Arkham Origins Blackgate vormt een aanvulling op de consoleversie en doet het bovendien net even iets anders wat betreft gameplay. Het spel maakt gebruik van een ander perspectief en laat je ook nog eens zelf de volgorde bepalen waarin je de boeven uit de Blackgate gevangenis verslaat. Alle bekende slechteriken zullen hierbij weer terugkeren, zoals de Joker, Black Mask en de Pinguin. Vrijdag 25 oktober wordt de game beschikbaar gesteld als download. Ons oordeel kun je binnenkort teruglezen in de recensie.
Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe toevoegingen kun je terecht op de PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we weer terug met nieuwe hoogtepunten.