PlayStation Store Update - Advanced Warfare & The Wolf Among Us

Article
donderdag, 06 november 2014 om 12:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Ja mensen! Tenzij je de afgelopen twee weken onder een enorme, gigantische, mega steen heb geleefd, heb je Advanced Warfare en de enorme release zeker niet gemist, en hij is nu ook te downloaden via de PlayStation Store. Verder kan je nu de point and click avonturen van The Wolf Among Us ook spelen op je PlayStation 4 en kan je op de Vita lekker puzzelen met Minutes.

Call of Duty: Advanced Warfare (€69,99) (Cross-buy op PS4 en PS3)

Deze Call of Duty is dé Call of Duty; ook wij van XGN vinden het de beste shooter van het jaar. Dus snel, grijp je pinpas, zet je Playstation aan, en koop hem, voordat je schietgrage vrienden al iets te goed zijn in deze Call of Duty. Het echte leven kan wel eventjes wachten.
Je kan gelijk ook de DLC oppakken. Voor €49,99 heb je de season pass er bij. Zombies here you come!
PlayStation Store Update

Call of Duty: Advanced Warfare – Digital Pro Edition (€99,99) (Cross-buy op PS4 en PS3)

Voor de hardcore Call of Duty spelers, of de mensen die gewoon vertrouwen in de game hebben, is er ook nog een wat duurdere variant: de Call of Duty: Advanced Warfare - Digital Pro Edition, voor maar liefst 100 euro! Toch is deze optie goedkoper dan de game en de season pass, want met deze editie krijg je het volgende:
- De eerdergenoemede season pass (4 DLC-pakketten)
- Atlas Gorge-multiplayerkaart
- De Atlas-pack (twee extra wapens, een aangepast Atlas-exoskelet, helm, player card, vijf extra Supply Drops en een exoskelet-upgrade voor de singleplayer)
- Het unieke Personalization Pack met een aangepaste wapencamouflage, richtkruisset en player card
- Het Advanced Arsenal Bullet Brass-exoskelet en het EM1 Quantum-energiewapen
- De aangepaste wapens AK-12G Assault Rifle en CROSSBOW-B2
âEen flinke dosis extra's dus, zeker iets wat je zou moeten overwegen als je zware Call of Duty liefhebber bent.
cod advanced warfare atlas pro0

The Wolf Among Us (€24,99) (PS4)

Voor de mensen die naar de wat meer betaalbare optie zoeken, hier is 'ie. The Wolf Among Us is een point and click spel van Telltale Games en vertoont zeker wat vergelijkingen met The Walking Dead, wat logisch is omdat het van de zelfde maker is. Er bestaat ook een stripverhaal van, als jij je eerst even wilt inlezen.

PlayStation Store UpdateMinutes (€7,49) (PS Vita)

Als je écht opzoek bent naar een prijs van een zolder uitverkoop, moet je echt maar eens naar Minutes kijken voor de PlayStation Vita. Dit puzzelspel zit vol met verslavende aspecten, en is tot 3 cecember twintig procent goedkoper door een korting.
minutes2bps2bvita

Populair Nieuws