PlayStation Store Update - 14 maart

Article
door Wouter
donderdag, 15 maart 2012 om 9:00
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat het weer tijd is voor de wekelijkse PlayStation Store Update. Een nieuwe lading aan content die je weer helpt om de rest van de week door te komen.
Sommigen zullen misschien al een kijkje genomen hebben in de PlayStation Store, maar voor diegene die daar nog niet aan toe zijn gekomen zullen we de hoogtepunten even uitlichten. Deze week kun je onder andere aan de slag met Shoot Many Robots en Warp. Van beide games is tevens ook een demo beschikbaar voor diegene die ze eerst willen uitproberen. Verder is Journey nu ook voor iedereen beschikbaar. Lees dus snel verder.
Journey (€12,99)
Heb je het niet zo op lange reizen, maar wil je wel graag een bezoekje brengen aan de prachtige plekken die de wereld heeft te bieden? Dan is Journey een mooi alternatief. In dit downloadbare spelletje stort je je op een reis door een prachtige woestijn vol met ruïnes. En dat vanaf je luie stoel. Verwacht geen actie en ook geen geweld, want hierin draait het alleen maar om de reis. Een prachtige reis wel te verstaan die je niet snel zult vergeten. Onze recensie staat al een paar weken online en hier belonen wij Journey met een mooie 8,5.
Warp (€9,99)
De volgende titel in ons lijstje werd met eveneens een 8,5 ook niet slecht beoordeeld. In Warp staat echter het puzzelen centraal. Je kruipt in de huid van een oranje alien die uit een onderwater laboratorium moet ontsnappen. Dat is niet bepaald een makkelijke opgave, dus gelukkig beschikt het wezentje over een wel heel erg handige techniek. Hij kan namelijk warpen. Dit houdt in dat hij zich in voorwerpen en zelfs mensen kan verplaatsen om zo te schuilen voor de mensen die hem daar vasthouden. Probeer zeker de demo even uit!
Shoot Many Robots (€9,99)
Ga je liever het gevecht tegemoet in plaats van het te vermijden, dan is Shoot Many Robots iets voor jou. In dit spel moet je het opnemen tegen robots, zoals de naam al doet vermoeden. Het is een side-scrolling game met een cartoonachtig uiterlijk. Daarbij is het spel ook nog eens coöperatief speelbaar, dus je snapt wel dat er gelachen wordt bij Shoot Many Robots. Lees zeker onze impressie even door als je geïnteresseerd bent of probeer de demo.
Demo: Touch My Katamari
Om maar even verder te gaan met de grappige spelletjes is er ook nog de demo van Touch My Katamari voor de PlayStation Vita. Deze game doet al vijf jaar niets anders dan rollen en toch weet het keer op keer te boeien. Het concept is simpel. Je bestuurt een plakkerige bal die je moet laten rollen. Rolt de bal tegen een voorwerp dan blijft deze plakken, waardoor zich een steeds grotere bal vormt. Touch My Katamari werd met een 7,0 beloond in de recensie.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst kun je op de website van Sony terecht.