PlayStation Room299 in foto's

Article
donderdag, 02 september 2010 om 14:00
xgn google image
Gisteren gingen Rob en Niels langs bij Sony om Room299 te bekijken. In Room299 laat Sony alles zien wat de PlayStation 3 kan doen, met onder andere de nieuwste games, de PlayStation Move en 3D-televisies.
Met de PlayStation 3 kun je meer dan alleen gamen. Sony is ervan overtuigd dat het huidige succes van de console dan ook te maken heeft met al deze extra functies van de console. Denk daarbij aan alle online mogelijkheden van het PlayStation Network, de komende PlayStation Move, de ondersteuning van 3D, de mogelijkheid om Blu-ray films te kijken en meer.
Om dit allemaal te tonen, werd er in het hoofdkantoor van Sony te Badhoevedorp een speciale kamer ingericht, hoog op de negende etage. Hier toont Sony onder andere games als Killzone 3, de nieuwe SOCOM, MotorStorm in 3D, de verschillende PlayStation Move games, Gran Turismo 5 en meer. Natuurlijk gingen wij even langs, en de foto's daarvan kun je hieronder bekijken. Verwacht binnenkort ook een videoreportage, waarin we je alles in bewegend beeld laten zien.