PlayStation Plus games februari 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Morgen begint er een nieuwe maand en dat betekent nieuwe PlayStation Plus games. Februari is de laatste maand waarin Sony ons gratis games voor de PlayStation 3 en de PSVita aanbiedt. De games worden er niet minder om, zeker niet als je naar de PlayStation Plus games februari 2019 kijkt. Ga je deze maand sluipen of verdedig je de eer van je clan?

  For Honor

  De eerste game die Sony ons geeft laat je kiezen tussen verschillende clans. Kruip je in de huid van een samoerai of kies je toch liever voor een compleet bepantserde ridder? Wie je ook kiest, de andere clans zullen je vijanden worden in deze actievechtgame. In For Honor komen de werelden van verschillende strijders samen en alleen het zwaard kan beslissen wie er mag overleven. Sluit je aan bij andere spelers van over de hele wereld en laat je katana, tweehandig zwaard of je dolk spreken.

  Je doel in For Honor is het bestormen van vijandelijke forten en onderweg iedereen die je tegenkomt in stukjes hakken. Het klinkt makkelijk, maar dat is het zeker niet. In de heftige strijd die For Honor je voorschotelt moet je namelijk met het precieze Art of Battle systeem aan de slag waarbij iedere slag dodelijk effectief kan zijn of compleet nutteloos is. Welke factie kies jij?

  Hitman: The Complete First Season

  Wat minder rumoerig gaat het eraan toe in Hitman. Sterker nog, stilte en onopvallendheid is je kracht in dit complete eerste seizoen van Hitman. Kruip in de huid van Agent 47 en schakel je doelen één voor één uit. De ene keer besluip je je prooi stilletjes van achteren om hem met een mes te grazen te nemen en de andere keer kom je niet eens in dezelfde straat als je prooi. Dan lig je honderden meters verderop met een sniper rifle en jaag je zonder pardon een kogel door de schedel van je doelwit.

  Hoe jij je missie volbrengt is aan jou, als het maar gebeurt. Je kan er voor kiezen om met getrokken pistool door de straat te rennen, maar verwacht dan wel een regen van kogels die voor jou bedoeld is.

  Divekick

  Voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita heeft Sony deze maand een game die je letterlijk je vijanden in elkaar laat trappen. In deze vechtgame heb je namelijk maar twee knoppen nodig: afweren en schoppen. Geen moeilijke combo's of gekke speciale aanvallen, maar een eenvoudige opzet. Dat is wat Divekick zo toegankelijk maakt. Maar vergis je niet, want je moet wel tactisch te werk gaan

  Kies uit de talloze karakters jouw vechter en doorloop zijn of haar unieke verhaallijn, terwijl je de computer helemaal lens schopt. Los van tegen de computer spelen kun je het opnemen tegen andere spelers. Wie trapt het hardst?

  Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  Voor de volgende game gaan we weer even terug naar het betere sluipwerk. In het laatste hoofdstuk over Solid Snake mag je achter Liquid Ocelot aan om hem voor eens en voor altijd uit te schakelen. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want tussen jou en Ocelot staat een leger klaar. Zodra je gezien wordt zullen de eenheden van Ocelot er alles aan doen om jou uit te schakelen.

  Gelukkig heb jij een arsenaal aan wapens bij je en de nieuwste gadgets die je ongezien tot in het diepst van Ocelots fort kunnen brengen. Maak gebruik van de schaduw en misbruik de zwakten van je tegenstanders. Alleen zo kun je je aartsvijand uit de weg ruimen!

  Gunhouse

  Heb je toch liever wat meer chaos? Dan zit je bij Gunhouse precies goed. Deze PlayStation Vita game geeft je namelijk precies die chaos. Gunhouse kan het beste omschreven worden als een gekke mix tussen Tetris en een Tower Defense game. Je moet namelijk blokjes wegspelen om inkomende aanvallen van vijanden af te slaan.

  Als je rijen aan blokjes wegspeelt krijg je wapens die automatisch op vijanden vuren. Als deze vijanden jouw huis aanvallen zal je schade oplopen en uiteindelijk doodgaan. Een recept voor knotsgekke actie die je tot het uiterste van je kunnen drijft.

  Rogue Aces

  De laatste game die Sony ons deze maand schenkt is Rogue Aces. In deze game bestuur je een vliegtuig en moet je verschillende eilanden bevrijden van de Baron en zijn squadron. Schiet vijandelijke vliegtuigen stijlvol uit de lucht in een eindeloos luchtgevecht. Geen enkele speelsessie is hetzelfde in Rogue Aces en met drie levens krijg je een behoorlijke kluif aan sommige vijanden.

  Alleen de meest gevorderde piloot redt het om zo lang in leven te blijven en kan de Baron uitdagen in een gevecht op leven en dood. Maak loopings, ontwijk vijandelijk vuur en bots vooral niet tegen andere vliegtuigen aan.

  PlayStation Plus Games februari 2019 - De laatste Vita en PS3 games

  Deze zes games krijgen we in februari van Sony. Voor het laatst krijgen we PS Vita en PlayStation 3 games in de PlayStation Plus update, maar volgende maand komen er gewoon weer nieuwe PlayStation 4 games voorbij. Welke games ga jij deze maand spelen?

  Rogue Aces

  Verkijgbaar vanaf 12 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.