PlayStation 4 games bij Sony E3 - Naar welke kijk jij het meest uit?

Article
dinsdag, 14 juni 2016 om 16:38
xgn google image
Sony had misschien wel de meest spectaculaire show tot nu toen. Er werden volledig nieuwe IP's getoond, PlayStation Exclusives en we zagen een oude bekende in Hideo Kojima terug op het podium met zijn Death Stranding game. Welke PlayStation 4 games bij Sony E3 persconferentie ons het meest aanspreken, lees je hier.

Rob

Kratos is terug! En hoe! De trailer op de E3 toonde prachtige beelden van de nieuwe PS4 exclusive. Helaas weten we verder nog niet zoveel, behalve dat God of War - en zo heet hij simpelweg - een soort nieuwe versie van de serie wordt. Daarmee lijkt Santa Monica Studio een heel nieuw verhaal te willen vertellen en ik ben hartstikke benieuwd hoe dat uitpakt.

Tony

Op het gebied van Sony games kijk ik als Marvel fanboy toch wel heel erg uit naar de nieuwe Spider-Man game van Insomniac. Het lijkt een match made in heaven om één van de tofste superhelden van Marvel in een game te stoppen die door een van mijn favoriete ontwikkelaars gemaakt wordt. Ik hoop alleen niet dat het een filmgame wordt die gelijk aan de nieuwe Spider-Man Homecoming film wordt. Meestal worden zulke superhelden filmgames niet heel erg denderend.
93068

Matthijs

Alhoewel Resident Evil 7 een soort van (maar toch niet helemaal) teruggaat naar de roots van de franchise, is dit zeker wel een van mijn meest geanticipeerde games van de Sony presentatie. Wel heel jammer dat we tot Q1 2017 moeten wachten op deze game, want ik heb er superveel zin in! Eindelijk weer in Resident Evil stijl griezelen.

Jimmy

Naar één game die tijdens de Sony persconferentie getoond werd, kijk ik echt enorm uit. Resident Evil 7 laat de rillingen over de rug lopen! Eindelijk wordt het concept van halfgare zombies afknallen in de volle zon verwisseld voor een echte horrorgame! Een first-person Resident Evil met echte schrikmomenten, wie zit daar nou niet op te wachten?!
93074

Rox

Hoewel ik hier als groot fan “God of War” zou moeten roepen, ga ik toch echt voor Kojima's nieuwe project! Ik kreeg kippenvel toen die man op het podium stond. Alleen al die glimlach en de woorden 'I'm back', en inderdaad dat is hij. Death Stranding ziet er geweldig uit met een navelstreng tussen Norman Reedus en een baby. Ik wil meer zien, veel meer. Want de sfeer was ongekend! Kom maar op met Death stranding!

Koen

God of War. Ik heb tot nu toe nog nooit de God of War franchise aangeraakt, maar elke keer als ik er gameplay van zie of er een nieuwe aankondiging komt, zeg ik altijd weer: ‘dit moet ik echt eens een keer gaan spelen’. Dit keer is het niet anders. De brute vijanden en gelikte graphics van God of War trekken mij weer erg aan. Ik hoop alleen dat ik dit keer ook echt daad bij mijn woord voeg en de game zal gaan spelen.
93075

Theo

Het meeste natuurlijk naar de nieuwe God of War!! Wat was ik blij toen ik die bevestigd zag zeg! Voor mij is de setting alleen nog een beetje onduidelijk en de richting van de game ook. Ik hoop echt dat dit niet de Tomb Raider kant op gaat, want dat siert Kratos echt niet. Daarbij hoop ik stiekem toch op de Noorse mythologie in plaats van de Griekse.
Meer weten over de E3, bekijk dan ons E3 2016 overzicht.

Populair Nieuws