Welke PlayStation 2-game wil jij op de PlayStation 4 spelen? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 21 november 2015 om 15:00
xgn google image
De hypetrein van Fallout 4 dendert maar door, maar de XGN Doe Mee richt zijn pijlen op een ander groot nieuwtje van afgelopen week: PlayStation 2 emulatie games op de PlayStation 4. Lees snel verder en geef jouw mening!
De laatste keer vroegen wij wat jullie nu eigenlijk van Fallout 4 vinden. Want de wereld is immers even in de ban van Bethesda's laatste succes en de verkoopcijfers laten dat ook zien. Sinds de release op 11 november is de game meer dan twaalf miljoen keer verscheept. Deze week bestijgt Mavelous het podium:
Erg duidelijk Mavelous, iets wat de XGN Doe Mee zelf ook weleens doet. Op het moment van spreken heeft diezelfde Doe Meer er zo ongeveer twintig uur in de game zitten, maar dat kan nog meer worden. Wij zijn in ieder geval erg te spreken over Fallout 4, maar we horen ook mensen die het niks vinden. Maar dat zijn games: sommige zijn niet voor iedereen.
Goed, eventjes genoeg over Fallout 4. Eerder deze week werd bekendgemaakt door Sony dat de PlayStation 2 emulatie naar de PlayStation 4 gaat komen. Een mooi moment om de klassiekers van die console op de Sony's paradepaardje te spelen, of om juist enkele pareltjes voor het eerst te spelen - Shadow of the Colossus? Wij hebben al een lijstje gemaakt met de 10 beste PS2-emulatie games op de PlayStation 4, maar wij willen graag weten:

Welke PlayStation 2-game wil jij op de PlayStation 4 spelen?

Zeg het maar XGN-er. Welke oudere titel moet op de PlayStation 4 te spelen zijn? Misschien eentje van ons lijstje, of juist een game die er niet op staat. De XGN Doe Mee snakt namelijk naar TimeSplitters: Future Perfect en dan vooral de multiplayer van die game. Genieten geblazen. Maar, het gaat om jullie mening! Dus vertel ons in de reacties hieronder welke PS2-emulatie op de PS4 wilt zien en vertel er ook even bij WAAROM dat zo is. Zien wij jullie volgende week weer! Een fijn weekend gewenst!