WIN - Pixels Prijsvraag Tickets

Article
zaterdag, 01 augustus 2015 om 16:00
xgn google image
Op 20 augustus gaat de comedy Pixels in de bioscopen draaien. Wil jij een speciaal Pixels prijzenpakket, inclusief twee kaartjes voor de film, winnen? Dat kan als je meedoet met deze Pixels prijsvraag!
In Pixels wordt de aarde aangevallen door aliens, nadat ze een NASA-tijdcapsule uit 1982 vonden en het als een oorlogsverklaring beschouwden. Omdat de aliens beelden van onze popcultuur, met name arcadegames, in de capsule ontdekten, namen ze de vorm aan van gamepersonages.
Dat leidt tot een invasie van onder andere Pac-Man, Donkey Kong en Galaga. Sam Brenner (Adam Sandler), samen met een paar andere professionele gamers uit de jaren '80, zijn de enige personen die de invasie kunnen stoppen en de planeet kunnen redden van de aliens.
Naast de internationale trailer bovenaan dit artikel, kun je ook een Nederlandse trailer van Pixels bekijken.
Pixels Prijsvraag

Pixels Prijsvraag

In samenwerking met Universal Pictures mogen we vier Pixels prijspaketten weggeven. Hierin zitten twee tickets voor de film, een puzzelkubus, een Pixels kaartspel, een Pixels bril en een USB-stick.
Om kans te maken op het Pixels prijzenpakket, moet je de volgende vraag beantwoorden:
  • Wat zou jij doen als Pac-Man je aanviel?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om op de Pixels prijsvraag te reageren, daarna krijgen de winnaars automatisch bericht.

Populair Nieuws