WIN - Pixels Première Tickets Prijsvraag

Article
vrijdag, 14 augustus 2015 om 13:13
xgn google image
Vanaf volgende week donderdag draait de actiekomedie Pixels met Adam Sandler en Peter Dinklage in de bioscopen. Wil jij daarvoor al de film zien, tijdens de première in Amsterdam? Doe dan mee met de Pixels première tickets prijsvraag!
In 1982 stuurde NASA een tijdcapsule de ruimte in, met daarin beelden van arcadegames als voorbeelden van de cultuur op aarde. Wanneer aliens de capsule vinden, vatten ze de beelden op als een oorlogsverklaring en besluiten ze onze planeet aan te vallen.
Dat doen ze door de gedaantes van verschillende gamepersonages aan te nemen. Zo dringt een ruimteschip uit Galaga het luchtruim boven Washington D.C. binnen, veroorzaakt Pac-Man chaos in New York en wordt de Taj Mahal door een potje Arkanoid vernietigd.
Alleen Pac-Manexpert Sam Brenner (Adam Sandler) en zijn team van andere spelkampioenen uit de jaren '80 weten hoe ze aliens moeten verslaan, aangezien deze ook de zwakke plekken van de klassieke gamepersonages hebben overgenomen.
Pixels Première Tickets Prijsvraag

Pixels Première Tickets Prijsvraag

In samenwerking met Universal Pictures mogen we drie keer twee kaarten weggeven voor de première van Pixels, op 18 augustus in Pathé Arena. Wil jij arcadeklassiekers op het witte doek zien? Beantwoord dan de volgende vraag om kans te maken op de kaarten:
  • Wat is jouw favoriete arcadegame en waarom?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je kunt tot zondagavond 16 augustus meedoen, daarna krijgen de winnaars automatisch bericht.