Pax East 2019 overzicht - De beste aankondigingen van de beurs

  Pax East is afgelopen en we hebben veel nieuwe games gezien. Van 28 tot en met 31 maart lieten veel bedrijven hun nieuwe pareltjes zien en kregen we ook een zeer grote aankondiging met Borderlands 3. In het onderstaande overzicht zie je de beste games van Pax East 2019.

  10. Dangerous Driving

  We starten ons Pax East 2019 overzicht met Dangerous Driving. Dangerous Driving was al eerder aangekondigd, maar vanaf Pax East kregen we meer beelden te zien van de chaotische, gevaarlijke wereld van de game. In Dangerous Driving moet je als eerste de finish halen, maar kun je tussendoor je tegenstanders van de baan drukken of deze laten crashen tegen een puntige rots.

  De arcade-racer heeft iets weg van Burnout 3: Takedown, maar is een geweldig goede titel op zichzelf. Dangerous Driving is vanaf 9 april te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Op PC zal de titel exclusief te verkrijgen zijn via de Epic Game Store.

  9. Risk of Rain 2

  In ons Pax East 2019 overzicht kan Gearbox natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de stream van Gearbox tijdens Pax East 2019 kregen we een voorproefje van de game Risk of Rain 2. Dit vervolg op Risk of Rain heeft een groot aantal veranderingen. Zo was de eerste titel een 2D-roguelike titel. Risk of Rain 2 zal een volledige 3D-ervaring zijn waar je met meerdere mensen door een wereld heen struint en vijanden verslaat en loot verzamelt.

  Risk of Rain 2 zat er al een tijdje aan te komen, maar tijdens de livestream van Gearbox werd aangekondigd dat de titel gelijk te spelen was op Steam in Early Access. Ook werd verteld dat mocht je de game aanschaffen binnen een aantal dagen, je een tweede kopie helemaal gratis krijgt om aan een vriend te geven.

  8. BoxBoy! + BoyGirl!

  Op nummer 8 van ons Pax East 2019 overzicht staat een geweldige platformer. De co-op puzzelgame BoxBoy! + BoxGirl! was al eerder dit jaar aangekondigd, maar tijdens Pax east kregen we een van de eerste gameplays te zien voor de Nintendo Switch. De puzzelgame is co-op te spelen, waar je als twee lopende kubusjes samen moet werken om de puzzels op te lossen en aan het einde van het level te komen.

  De titel heeft meer dan 270 levels, waar je alleen of met twee spelers doorheen kunt gaan. Het eerste deel kwam in 2015 al uit voor de 3DS, maar op 26 april 2019 zal BoxBoy! + BoxGirl! verschijnen op de Nintendo Switch.

  7. Dead Cells DLC

  De extreem moeilijke Metroidvania-titel Dead Cells krijgt een DLC en was te spelen op Pax East. In ons overzicht van Pax East 2019 staat deze DLC op nummer 7. Rise of the Giant zal meer toevoegen aan de game als nieuwe wapens, eindbazen en werelden om doorheen te struinen.

  De DLC is al 9 maanden in productie en is nu uit voor de titel. Dead Cells is één van de beste Metroidvania-titels van het moment en zal je tot aan het einde een uitdaging geven om nooit te vergeten. Keer op keer zul je sterven en opnieuw moeten beginnen als je tegen eindeloos veel krachtige bazen vecht.

  6. Bulletstorm Duke of Switch Edition

  Op nummer 6 van het Pax East 2019 overzicht staat Bulletstorm. Als opwarmertje voor de grote titel begon Gearbox zijn livestream met een Nintendo Switch-versie van de titel. De Duke of Switch Edition is een remaster van de Full Clip Edition, waar ook bekend personage Duke Nukem in te zien zal zijn.

  De originele Bulletstorm kwam al in 2011 uit en heeft hierna een aantal remasters gekregen, waaronder ook voor de huidige consoles. De Nintendo Switch-versie van Bulletstorm zal in de zomer van 2019 nog uitkomen. Een specifieke releasedatum en prijs is nog niet bekend.

  5. My Friend Pedro

  Op de vijfde plek van ons Pax East 2019 overzicht staat My Friend Pedro. De 2D sidescroller combineert een aantal dingen als slow-motion en bloederige actie. Je kunt My Friend Pedro een combinatie van Hotline Miami en May Payne noemen. In een zeer korte tijd is het aan jou om zoveel mogelijk gangsters neer te maaien en dit op een zo stijlvolle manier mogelijk te doen.

  Met twee handgeweren ren, spring en doe je acrobatische stunts om zo snel mogelijk iedereen te vermoorden. My Friend Pedro zal in juni van 2019 uitkomen voor de PC en Nintendo Switch.

  4. Trover Saves the Universe

  Misschien wel de meest rare titel in ons Pax East 2019 overzicht is Trover Saves the Universe. De makers van Rick and Morty zijn terug met een game, waar je wel twee keer naar moet kijken om te begrijpen wat er gebeurt. Tijdens E3 2018 werd de game al aangekondigd, maar op Pax East 2019 kregen we de eerste gameplay te zien.

  De titel zal eerst naar de PlayStation 4 en PSVR komen op 31 mei. De PC-versie van de game zal op 4 juni worden uitgebracht. We zien een paarse alien met op zijn zachtst gezegd gestoorde ogen die tegen verschillende monsters vecht. De gehele game heeft de cartoonstijl overgenomen die we van Rick and Morty gewend zijn.

  3. Dauntless

  Het brons op ons Pax East 2019 overzicht wordt ingenomen door Dauntless. De open wereld van Dauntless is klaar voor zijn volledige release deze zomer. Eerder was de game in zijn beta-stadium, maar tijdens Pax East werd de game officieel aangekondigd. voor release. De gratis te spelen game zal een klassieke RPG worden, waar je wapens kunt maken en een open wereld kunt verkennen vol met gigantische monsters.

  In een cartoon-achtige stijl die ons doet denken aan klassieker Kingdoms of Amalur zul je online met andere spelers de wereld kunnen gaan verkennen. Wanneer de titel specifiek uit zal komen is nog niet duidelijk , maar dit zal in de zomer van 2019 zijn op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

  2. The Outer Worlds

  Het zilver in onze lijst geven we weg aan The Outer Worlds. Veel gamers zitten met klapperende tanden en knikkende knieën te wachten op de first-person RPG die later dit jaar uitkomt. Nieuws rondom The Outer Worlds was tot nu redelijk stil, maar Obsidian Entertainment heeft tijdens Pax East 2019 twintig minuten aan gameplay gedeeld.

  De game combineert genoeg humor met een serieuze ondertoon. In de demo zien we een van de locaties waar de game zich zal afspelen genaamd ‘Byzantium’. We zien veel aparte wapens en ook het gezelschap wat bij je zal zijn in de game. Het vrouwelijke personage Nyoka en de mannelijke Felix zullen aan je zijde staan in gevechten, maar ook in dialogen waar zij ook zelf aan meedoen. The Outer Worlds verschijnt dit jaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  1. Borderlands 3

  Het goud kan natuurlijk alleen gegeven worden aan Borderlands 3. In ons Pax East 2019 overzicht gaan we even uitgebreid zitten om alles over Borderlands te delen. We zullen Borderlands 3 voor het laatst bewaren. Gearbox heeft tijdens zijn stream namelijk aangekondigd dat Borderlands 1 naar huidige consoles zal komen. Dit zal al snel gebeuren, namelijk op 3 april.

  The Handsome Collection, waar Borderlands 2 en The Pre-Sequel in zit zal een gratis update krijgen waarmee de graphics naar 4K worden getild. Borderlands 3 was natuurlijk de beste aankondiging van Gearbox en ook van heel Pax East. We zien de allereerste trailer van de nieuwe titel waar we een goed idee krijgen van de game. Zo zien we de Big Baddies en ook de nieuwe Vault Hunters. In onze Borderlands 3 trailer breakdown lees je alles wat je moet weten over de trailer.

  Pax East 2019 overzicht met de beste games

  Dit zijn de 10 beste games die je gezien moet hebben vanaf Pax East 2019. Natuurlijk zijn er nog veel meer titels die getoond werden. De gehele collectie aan Pax East games kun je online vinden.

  Trover Saves the Universe

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.