Ouija Origin Of Evil personages - Wie zijn de hoofdrolspelers?

  De nieuwe horrorfilm Ouija Origin Of Evil is vanaf 27 oktober te zien in de bioscoop. De film draait eigenlijk vijf verschillende personages. Handig om wat meer over ze te vertellen in de Ouija Origin Of Evil personages-Special.

  De film Ouija Origin Of Evil draait om de familie Zander, bestaande uit moeder Alice, tienerdochter Lina en kleine onschuldige Doris. Verder wordt de film versterkt door Father Tom, de directeur van de school van de meisjes en Mikey, een vriend van Lina.

  Stuk voor stuk hebben ze hun eigen belangrijke deel in de film. Meer over deze personage lees je in de Ouija Origin Of Evil personages.

  Alice Zander

  Alice Zander is de moeder van het gezin. Als haar man, Roger Zander, slachtoffer wordt van een fataal ongeluk met een dronken bestuurder, blijft Alice achter met twee dochters. De drie zullen het vanaf dat moment alleen moeten doen.

  Om rond te komen organiseert Alice, in samenwerking met haar dochters nep seances. Hier roepen ze geesten op van overleden personen zodat nabestaanden vragen kunnen stellen. Buiten het feit dat ze dit doen om wat extra geld te verdienen, zijn de seances ook om nabestaanden rust te geven, aldus Alice.

  Alice is een zorgzame, lieve moeder die alles over heeft voor haar kinderen, maar toch niet helemaal het verlies van haar man los kan laten. Tijdens de film probeert zo ook eenmalig haar man op te roepen, zonder succes denkt ze. Maar zou zij misschien de poort voor de geesten in het huis open hebben gemaakt?

  Lina Zander

  De oudste dochter van Alice is Lina, een enigszins rebellerende tiener die op haar eigen manier omgaat met het verlies van haar vader. Ze helpt haar moeder met de nep seances, maar niet altijd van harte. Ze heeft hier een beetje een gedeelde mening over. Het betaalt wel de rekeningen, maar is het wel het juiste om zo tegen de klanten te liegen.

  Lina is tweedejaars op de middelbare school en daar doet ze het prima en heeft ze genoeg vrienden, zo ook Mikey. Stiekem heeft Lina een oogje op Mikey en spreekt ook stiekem af met Mikey en andere vrienden. Daar komt zij in aanraking met ouijabord en stelt aan haar moeder voor het ouijabord te gebruiken in de act.

  De pientere Lina heeft al vrij snel door dat het goed mis gaat zodra het ouijabord in huis is. Ze merkt bijzonder gedrag op bij haar zusje Doris en keert in alle wanhoop naar haar schooldirecteur, Father Tom, om de opmerkelijke gebeurtenissen rondom kleine Doris te verklaren.

  Doris Zander

  De onschuldige kleine Doris zal zich gaandeweg in de film ontpoppen tot spreekbuis van kwade geesten, maar zo leer je kleine blonde dame niet kennen. Doris is lief en rustig, maar ook erg nieuwsgierig.

  In het begin van de film is Doris erg behulpzaam en vredelievend, maar haar nieuwsgierigheid zal haar parten spelen. Nadat het ouijabord in huis is gehaald door Alice kan Doris zich niet bedwingen om het spel 's avonds en alleen te spelen. Doris raakt in de ban van de geesten.

  Naarmate de film verder gaat laat Doris steeds meer opmerkelijke symptomen zien en kan zelfs spreken met de geesten via het ouijabord. Haar moeder denkt een gave ontdekt te hebben en wil Doris maar wat graag gebruiken om de nep seances in echte te veranderen. Lina is alleen minder gerust op de gave van haar zus en krijgt argwaan.

  Lina vindt brieven geschreven door Doris in volledig Pools en zoekt hulp om erachter te komen wat er in vredesnaam gebeurd met haar kleine zusje.

  Father Tom

  Die hulp zoekt Lina bij Father Tom. Hij is de directeur van de school waar de meisjes naar toe gaan en tevens, zoals zijn titel al doet vermoeden, Christelijk priester van beroep. Net als Alice is Father Tom alleenstaand door het overlijden van een partner, iets wat de twee personage tijdens de film meer bij elkaar brengt. Father Tom is slim, erg gelovig en nauw betrokken bij zijn studenten.

  Father Tom is erg geïnteresseerd in het werk van Alice en de diensten die ze verricht en heeft dan ook een nauwe band met de familie Zander, vooral na de dood van de man des huizes. Father Tom heeft, ondanks zijn interesse, nog nooit meegewerkt aan een seance. Totdat Lina bij de priester komt om hulp te vragen.

  Hij laat de brieven vertalen doet een ernstige ontdekking. Hij besluit na het lezen van de brieven toch mee te werken met een seance, maar waarom?

  Mikey

  Het laatste en misschien minst belangrijke personage van deze vijf is Mikey. Mikey is een vierde jaars op de middelbare school en heeft een klein oogje op Lina, net zoals zij op hem. De stoere charmante jongeman weet gedurende de film emotioneel steeds dichter bij Lina te komen.

  Mikey is wat achterdochtig over de situatie bij de familie Zander, helemaal na een bijzonder speech van Doris. Mikey zet veel op het spel om samen met Lina te kunnen zijn. Maar zou dit hem de kop kunnen kosten?

  Ouija Origin Of Evil is vanaf 27 oktober te zien in de bioscoop. Meer over de film lees je in onder andere in de Ouija Origin Of Evil review en voor de voorgeschiedenis van deze film check je de recap van de vorige Ouija-film.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.