Dit is waarom je de OPPO Reno 10x Zoom editie in je broekzak wil!

Article
vrijdag, 07 juni 2019 om 11:00
de oppo reno 10x zoom editie uitgelicht 150849
OPPO is een naam die de laatste jaren binnen het mobiele telefoonlandschap steeds groter wordt en dat is niet zo gek. De fabrikant brengt kwalitatief ijzersterke telefoons op de markt voor een lage prijs. Zo ook de nieuwe OPPO Reno 10x Zoom en die verdient het om even goed in het zonnetje gezet te worden.
De OPPO Reno 10x Zoom editie is het nieuwste model binnen de OPPO Reno-serie en belooft veel goeds. De telefoon bevat drie achtercamera’s die ervoor zorgen dat je zonder kwaliteitsverlies tot wel tien keer kunt inzoomen. Daarnaast bevat de nieuwe smartphone een scherm zonder notch en indrukwekkende specificaties. Wij zetten alle details voor je op een rij.

Een camera voor pro’s

Laten we beginnen bij het pronkstuk van de OPPO Reno 10x Zoom editie, namelijk de indrukwekkende camera of beter gezegd, camera’s. De Reno 10x Zoom bevat een 48MP camera met IMX 586 sensor, een 13MP camera voor telefoto’s en een 8MP camera met een groothoeklens van 120 graden. Dan hebben we het alleen nog maar over de camera’s op de achterkant die allemaal met elkaar samenwerken voor de perfecte foto. De telefoon doet dit zowel overdag als ‘s nachts dankzij de nacht modus-optie van het toestel die zelfs in de late uren voor spectaculair resultaat zorgen.
Dankzij de hybride lens van de Reno 10x kun je dus ontzettend ver inzoomen zonder verlies van kwaliteit, maar daarbij komt al snel het risico dat de foto’s wat onscherp worden. Hoe verder je inzoomt, hoe moeilijker het is om stabiel foto’s te maken. Daar heb je bij de Reno 10x gelukkig geen last van dankzij de ingebouwde stabilisator. Zie hieronder drie
voorbeelden van foto’s die genomen zijn in Rotterdam:
OPPO Reno 10x Zoom - OPPO
Op de bovenstaande foto kun je zien hoe de OPPO Reno 10x Zoom een foto maakt zonder gebruik te maken van de zoom-functie. De onderstaande foto toont het resultaat van een ingezoomde foto van de OPPO Reno 10x Zoom. De camera is namelijk 6x ingezoomd en zorgt nog steeds voor een fantastisch resultaat. De derde foto is het resultaat van de OPPO Reno 10x Zoom
OPPO Reno 10x Zoom - OPPO
OPPO Reno 10x Zoom - OPPO
Met de camera’s van de Reno 10x Zoom kun je in 4K filmen met 60 fps, zoals professionele filmmakers dat ook doen. Daarnaast bevat het toestel Audio Focus-technologie die geluiden in 360 graden opneemt en dat vervolgens combineert met Dolby Atmos. Op deze manier is je telefoon net een thuisbioscoop voor onderweg.

Pivot Rising Camera

Drie camera’s op de achterkant zijn natuurlijk top, maar selfies maken is ook ontzettend belangrijk. Dat kun je met Reno 10x Zoom gemakkelijk doen dankzij een splinternieuwe camera die letterlijk en figuurlijk aan de bovenkant van de camera verstopt zit. Het gaat om een Pivot Rising Camera -die ook wel schuine pop-up camera of haaienvincamera wordt
genoemd- van 16MP die omhoog schiet op het moment dat je de selfiecamera wil gebruiken.
Zodra je vervolgens een Instagram-waardige foto gemaakt hebt, schuift de camera automatisch weer naar binnen. Ook herkent de camera wanneer gevaar dreigt als de telefoon uit je handen valt bijvoorbeeld, want dan kruipt de camera weer in zijn schild als een soort schildpad. De OPPO Reno 10x Zoom weet wanneer het toestel op de grond dreigt te vallen en beschermt zich daar tegen. Misschien wel het grootste voordeel van de inklapbare selfiecamera is dat je nu een 6.6 inch scherm hebt zonder notch waardoor beelden op je scherm nog beter en duidelijker kunt zien.

Indrukwekkende specificaties

Om van al die mooie features gebruik te maken, heb je natuurlijk wel goede specificaties nodig en die heeft de OPPO Reno 10x Zoom zeker. Denk aan een 4065mAh batterij, 8GB RAM geheugen en 256GB ROM geheugen dat je ook nog eens kunt uitbreiden. De telefoon draait op de nieuwste Qualcomm Snapdragon 855 processor en gebruikt het ColorOS 6 besturingssysteem dat is gebaseerd op Android 9 Pie.
Met zo’n krachtige batterij kun je meer dan een dag zonder op te laden aan de slag en vervolgens weer snel opladen dankzij de snelle oplaadtechnologie van OPPO. Dit is niet het enige wat snel is, want de snelheid van de telefoon is vergelijkbaar met die van Max Verstappen in de Formule 1. De telefoon opent razendsnel apps dankzij de combinatie van de Snapdragon 855 en het RAM-geheugen. Om het plaatje compleet te maken kun je ook nog eens ontzettend veel bestanden kwijt op de Reno 10x Zoom, want 256GB geheugen is net zoveel als dat je krijgt bij een Macbook Pro van 1599 euro.
OPPO Reno 10x Zoom - OPPO perskit

Klaar voor de games

Dat geheugen knal je vervolgens vol met games natuurlijk, want de OPPO Reno 10x Zoom is daar ideaal voor. Dankzij de Snapdragon 855 en het RAM-geheugen spelen games uitermate soepel en dat wordt door de speciale ‘Triple cooling’ technologie nog verder verbeterd. Dit zorgt er namelijk voor dat games nog soepeler en beter spelen, waardoor je dus geen vastlopende beelden hoeft te verwachten. Daarnaast heeft de OPPO Reno 10x Zoom een zogenoemde Hyperboost 2.0 die populaire games nog verder optimaliseert.
OPPO Reno 10x Zoom - OPPO perskit
Bij het gamen hoef je ook niet bang te zijn dat je batterij snel leeg getrokken wordt, want de slimme technologie van ColorOS 6 zorgt voor een handige oplossing. Apps die al langere tijd niet meer worden gebruikt, sluiten automatisch waardoor je batterij bespaard blijft. Ook zorgt ColorOS 6 voor een nieuw design, waardoor je telefoon elke keer dat je het toestel ontgrendelt als een gloednieuwe telefoon aanvoelt.
OPPO Reno 10x Zoom - OPPO perskit

Internationale garantie op de OPPO Reno 10x Zoom

OPPO is toegewijd om de meest optimale gebruikersvriendelijkheid, gemakkelijkheid en professionele aftersales service te bieden. Waarom zou OPPO deze service beperken tot het land waar de aankoop van de Reno 10x Zoom is gedaan? Je kunt niet alleen in Nederland gebruikmaken van de service, maar ook internationaal. Het enige waar je op moet letten is dat je naar een OPPO gecertificeerde service center gaat waar de telefoon verkocht wordt. Op deze manier wil het telecombedrijf je uit de brand helpen bij ongelukken met je telefoon. Een handig vangnet dus terwijl je de wereld aan het ontdekken bent!
Je kunt de OPPO Reno 10x Zoom vanaf vandaag bemachtigen voor 799 euro bij T-Mobile, MediaMarkt, Belsimpel, bol.com, mobiel.nl en Coolblue. Op de website van OPPO kun je meer informatie over de OPPO Reno 10x Zoom vinden.
Dit is een advertorial over de nieuwe OPPO Reno 10x Zoom geschreven in opdracht van het telecombedrijf OPPO.

Populair Nieuws