Op welke console game jij het meest? [poll]

  We zitten op de helft van het jaar. We hebben al een top 10 beste games van 2017 tot nu toe gemaakt. Nu willen wij graag weten op welke console game jij nou het meest? Waar stop je de meeste uren in? Maak je stem bekend via onze nieuwe poll!

  Het kan voorkomen dat jij een PlayStation bezit, maar een vriend een Xbox. Iedereen heeft andere consoles of misschien heb je ze wel (bijna) allemaal! Vandaar de vraag, waarop gamen jullie nou het meest?

  Zit je liever achter een console of speel je liever onderweg games op de Nintendo 2DS/3DS. Er zijn genoeg verschillende opties om je mee bezig te houden. Zo zijn de Pokémon games enorm populair op de handheld consoles. Terwijl de PlayStation 4 en Xbox One allebei beschikken over hun eigen exclusieve games.

  Op welk apparaat of console game jij dag en nacht?

  Dit jaar heeft al de release gezien van een paar knallers. Zo kregen we op de Nintendo Switch The Legend of Zelda: Breath of the Wild en op de PlayStation 4 Horizon Zero Dawn, om maar enkele voorbeelden te noemen. Ook kunnen we oude games niet vergeten. Zo zijn er vast nog genoeg van jullie die GTA V online spelen of zich bezig houden met een shooter, zoals Battlefield 1 of een Call of Duty game.

  Laat hieronder je stem achter op welke console jij het meeste gamed. Je mag uiteraard ook een leuke reactie achterlaten met welke games je het liefst speelt!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.