Oogappels Aliens: Colonial Marines

Article
woensdag, 09 januari 2013 om 17:00
xgn google image
Wie herinnert zich de spannende film Alien niet, met alle delen die daarop volgden? Zo'n angstaanjagende sfeer met aliens als ware vijanden is de aanleiding voor Aliens: Colonial Marines.
Aliens: Colonial Marines is een first-person shooter. Het is een vervolg op de film Aliens uit 1986. In de game kruip je in de huid van een colonial marine, vandaar ook de gametitel. Je bent op weg naar planeet LV246. Je moet hier de kolonie Hadley's Hope een helpende hand bieden. Je raadt het al, dit gaat niet zoals gepland.
Je bemanningsleden alsook jijzelf worden al snel aangevallen door buitenaards geweld. Het wordt vechten voor je leven! Het beste is om de strijd met wat maten aan te gaan, want de game zal co-op ondersteuning voor vier mensen bevatten. Dit gaat via een eenvoudig drop in and out-systeem. De game zal naast veel actiemomenten, soms ook wat schrikmomenten bevatten en dus is het misschien ook maar goed om het spel in je uppie te spelen.
Aliens: Colonial Marines richt zich op fans van de film, maar ook nieuwkomers. Fans van de film zullen diverse omgevingen en details herkennen. Maar mocht je de film niet gezien hebben, wees niet getreurd. Colonial Marines biedt een gloednieuw verhaal. Dus er is totaal geen man overboord.
De alien game belooft in ieder geval veel content te bieden. Naast een singleplayer game, zal er ook een multiplayer optie komen. Diverse modi zijn al uitgebreid getoond in video's. Zo kwam eerder al de Escape modus voorbij, als ook de Survivor modus. Dus ben je even 'zombiemoe' maar wil je toch tegen iets anders vechten dan mensen, dan is Aliens: Colonial Marines jouw titel om in de gaten te houden!