Welke Nintendo-titel verdient een remake? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 17 januari 2015 om 15:00
xgn google image
Het herfstige weer stormt over Nederland heen, terwijl wij veilig en warm achter onze televisies of computers zitten verstopt om lekker te gamen. Even alle goede titels van vorig jaar nog spelen voordat 2015 ons weer heel veel moois gaat brengen. Terwijl we daar op wachten is er eerst een nieuwe XGN Doe Mee voor je met remakes.
Een weekje geleden vroegen wij aan jullie wat nou het meest schokkende is dat jij ooit hebt gezien in een game. Was het de 'No Russian' missie uit Call of Duty: Modern Warfare 2 of was het misschien wel het einde van BioShock Infinite? Nee, dat waren ze niet. Behalve een seksend stelletje in de PlayStation Playroom, de XGN Doe Mee heeft medelijden met je KristelNL, was er niet veel schokkends. Behalve de reactie van Tobias Kaa:
Wow. De XGN Doe Mee heeft Homefront helaas nooit gespeeld, maar dit gedeelte klinkt erg indrukwekkend en zal je waarschijnlijk wel even stilmaken als je voor je televisie zit.
We laten de schokkende momenten van de gamewereld even achter ons en gaan terug naar de nieuwe stelling van de week. Afgelopen woensdag was er wederom een nieuwe Nintendo Direct, waarin het Japanse bedrijf enkele aankondigingen heeft gedaan. Zo is de releasedatum van de Majora's Mask release bekendgemaakt, evenals de New 3DS releasedatum. Onze nieuwe stelling heeft met de remake van Majora's Mask te maken en is als volgt:

Welke Nintendo-titel verdient een remake?

De XGN Doe Mee is erg benieuwd naar jullie favoriete Nintendo-games en welke titel verdient het om een remake te zien. Dat mag zoals Ocarina of Time en Majora's Mask zijn op een handheld, maar ook zoiets als The Wind Waker op de Wii U.
Maar wat zie jij het liefste? Een nieuwe Metroid op de Wii U? Of een spiksplinternieuwe Castlevania op de 3DS? De Doe Mee wil jouw remakes zien! Laat het dus weten in de reacties hieronder en dan zien wij jullie volgende week weer. Een fijn weekend gewenst!