Nintendo Switch video preview - Console en handheld in één

Article
maandag, 16 januari 2017 om 16:29
xgn google image
De Switch is Nintendo's nieuwste console. Met dit handige apparaat heb je zowel een console als een handheld in huis. Wij gingen in Frankfurt langs bij het Nintendo Switch preview event om de Switch alvast uit te testen. Onze bevindingen, zie je in de Nintendo Switch video preview.
Met de Nintendo Switch heb je straks een console en handheld in huis. De Switch is namelijk aan te sluiten op je TV en kan je vervolgens uit de dock halen om deze mee te nemen als handheld. Onze ervaring met de console kan je bekijken in de video bovenaan de pagina.

Gamen in de Nintendo Switch video

In Frankfurt konden we aan de slag met de nieuwe console van Nintendo. Grote games als The Legend of Zelda Breath of the Wild en Mario Kart 8 Deluxe, maar ook een aantal mini games van 1 2 Switch, waren hier allemaal exclusief te spelen. In de Nintendo Switch video bovenaan de pagina kan je zien hoe deze games ons bevielen op de Nintendo Switch.
Als je zelf aan de slag wilt met de Nintendo Switch, moet je even wachten. De nieuwe console ligt namelijk op 3 maart in de winkels.
Wil je een uitgebreidere kijk op de Nintendo Switch? Lees dan de geschreven Nintendo Switch hands on. Wil je de Switch op de dag van lancering in huis hebben? Lees dan hier waar een Switch pre order te plaatsen is.