Nintendo eShop Update: SteamWorld Dig

Article
donderdag, 28 augustus 2014 om 15:10
xgn google image
De vakantie is inmiddels zo goed als voorbij en dat betekent dat er hele vette maanden vol toffe releases volgen. Of dat deze week ook al voor de Nintendo eShop geldt, lees je hier.
Op 3DS blijven we doodgegooid worden met Mega Man met deze week Mega Man V (€3,99). Het is een Virtual Console-game die van de epische Game Boy naar de minstens net zo epische 3DS gaat. Heb jij meer zin om voor Australische diertjes te zorgen, dan kun je Outback Pet Rescue 3D downloaden voor €29,99. Hij is ook verkrijgbaar in een hoesje, mocht je dat net even stoerder vinden. Tot slot een aanbieding op 3DS: Secrets of the Titanic, dat tot 11 september €4,99 kost en normal €10,99.
SteamWorld Dig

Wii U

Goed nieuws voor Wii U-bezitters, want er komt eindelijk weer eens een gloednieuwe game voor het eerst naar de eShop. Toegegeven, het is er eentje die al langer uit was op Nintendo 3DS, maar het is tenminste geen Virtual Console-titel. We hebben het over SteamWorld Dig (€8,99), de fascinerende mijnwerk-game waaraan je gemakkelijk vele uurtjes verliest. Mocht je de 3DS-versie van de game al hebben, dan mag je met dezelfde Nintendo Network ID een korting verwachten als je SteamWorld Dig op je Wii U koopt. Hij kost je dan €6,49.
Verder pakt Mario zijn clubs er weer bij om een potje te gaan golfen. Voor €6,99 heb je deze RPG-achtige golfgame op je Wii U. Heb jij meer zin in flipperen, dan is er ook voor jou wat bij in de eShop deze week: Zen Pinball 2 komt met special tafels, namelijk de volgende: The Walking Dead, Doctor Strange, Deadpool en Guardians of the Galaxy. Per stuk zijn ze €2,99 en van allemaal kun je een gratis testvariant downloaden. Behoefte aan nog meer gratis dingen? Mario Kart 8 wordt deze week voorzien van drie vette auto’s waaronder de Mercedes-Benz GLA.

Populair Nieuws

Laatste Reacties