Nintendo eShop Update: Puddle & Shantae

Article
donderdag, 18 juli 2013 om 12:00
xgn google image
Donderdag downloaddag! Heb jij je Wii U en 3DS al in de aanslag? Mooi zo, want Nintendo heeft weer leuke nieuwe games voor je klaarstaan.
3DS
Een interessante titel in de 3DS eShop sinds vandaag. Level-5 - ja, die van Professor Layton - komt namelijk met Attack of the Friday Monsters! A Tokyo Tale. Voor €7,99 euro is deze Guild02-titel voor jou. Hieronder kun je een filmpje zien waarin meer wordt verteld over het spel. Net als de Professor Layton-games, draait dit spel nogal om het verhaal. Zie je dat niet zo zitten, dan kun je beter gaan voor Robot Rescue 3D (€2,99). Het is de derde in een puzzelreeks van Teyon en de allereerste op 3DS. Je kunt heel veel content verwachten en natuurlijk vooral moeilijke puzzels met robots.

Op de Virtual Console van 3DS kun je aan de gang met Shantae (€4,99), een Game Boy Color-titel van WayForward. Je gaat in ieder geval op een heel andere manier naar haren kijken als je deze game speelt en wij laten graag ons haar dansen want dit is een kwalitatief hoogstaande game. Heb je een haarfobie, dan is Spelunker (€3,99) misschien leuker. We hadden hem laatst al in de eShop Update voor Wii U, maar nu is deze oldschool game ook op de handheld verkrijgbaar.
Virtue’s Last Reward is trouwens voorgoed in prijs verlaagd van €40,00 voor €24,99. Wil je Fractured Soul scoren voor minder, dan moet je snel zijn, want die is tot 1 augustus €4,99 in plaats van €7,99.
Wii U
Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, de smurfen hebben een nieuwe film uit. Daar hoort een game bij en die komt van Ubisoft. The Smurfs 2 is voor 39,99 euro te downloaden op Wii U. Ben je liever wat minder geld kwijt, dan is Puddle misschien een leuke tip. Wij gaven hem een acht! De game is al vanaf het prille begin op Wii U beschikbaar, maar nu kun je voor iets minder geld de vloeistoffen-knoei-game downloaden. Tot 1 augustus betaal je €4,99 in plaats van €9,99. Verder weinig op Wii U helaas. Saai he, die komkommertijd?