Nintendo eShop Update: Pokémon en Guacamelee!

Article
vrijdag, 04 juli 2014 om 15:24
xgn google image
Shoptijd! Nintendo heeft deze week onder andere het populaire Guacamelee! en Pokémon Art Academy voor je in de aanbieding.

3DS

Wij waren er niet kapot van, maar Chibi-Robo! Let’s Go, Photo! (€12,99) is vanaf vandaag beschikbaar in de eShop. Je speelt een robotje en moet onder andere door minigames te doen en foto’s te maken van dingen in het echte leven de boel runnen. De game kreeg niet bepaald een goed cijfer, dus wellicht is Quell Reflect een beter idee. Voor €3,99 haal je deze puzzelgame in huis. Die is –net als menig ander puzzelaar- heel verslavend, dus pas op.
Squids Odyssey (€12,99) is een actiegame met RPG-elementen. De game verscheen eerder al op Wii U en mocht je deze op de handheld kopen, dan krijg je de Wii U-variant gratis. Je bent iets meer geld kwijt aan Pokémon Art Academy (€34,99) maar zoals je in de review hebt kunnen lezen, is dat wel een aanradertje voor creatievelingen en uiteraard Pokémon-fans.
De aanbiedingen van deze week zijn: Tappingo (€1,99 tot 17 juli, daarna €2,99), Doodle Jump Adventures (€12,99 tot 17 juli, daarna €24,99), Kung Fu Rabbit is zowel op 3DS als Wii U in de aanbieding voor dezelfde prijs: €2,49 tot 10 juli, daarna weer €4,99.
Guacamelee

Wii U

Na die spannende pot voetbal heb je ongetwijfeld zin in Mexicaans. Dat kan op Wii U in Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (€13,99), als je tenmisnte van actie-platformers houdt. Meer platformactie vind je in Armillo (€6,-, maar €4,50 tot 24 juli) wat meer sciencefiction is en af en toe wat weg heeft van snelle Sonic.
Flowerworks HD: Follie’s Adventure (€5,00 maar €2,50 als je hem voor 31 juli aanschaft) is ook een game die sciencefiction is, want je bevindt je op een gekke planet genaamd Elilia waar je zaadjes moet vinden om de wereld mooier te maken. Tot slot nog een fijne virtual console-titel, namelijk Adventure Island (€4,99) die heel lang geleden op de NES verscheen.

Populair Nieuws