Nintendo eShop update: Pac-Man en Picdun

Article
vrijdag, 03 mei 2013 om 17:00
xgn google image
Het lijkt wel de week van de retro bij Nintendo. In de eShop Update van vandaag komt een behoorlijk aantal Virtual Console titels naar voren. Bekijk hier het overzicht van week 18.
3DS:
Picdun 2: Witch's Curse is de eerste nieuwe game die je deze week zult tegenkomen tussen de toegevoegde titels. Voor deze actievolle en avontuurlijke role-playing game betaal je €4,99. Hieronder kun je de trailer van de game bekijken:
Naast Picdun 2 is ook de retailgame My Riding Stables 3D - Jumping for the Team als download verkrijgbaar in de eShop. Net als de retailversie kost deze €39,99. Wat minder betaal je voor Publisher Dream, de enige nieuwe DSi-titel die je deze week in de eShop toegevoegd zult zien. Deze simulatiegame heb je voor €2,- of 200 Nintendo Points binnen.
Zoals aangekondigd is er dan nog een lijstje met Virtual Console titels. Het gaat om Balloon Fight, Ice Climber, Mario & Yoshi en Super C, stuk voor stuk toch wel bekende klassiekers. Voor Balloon Fight betaal je €3,99, de rest is €4,99.
Tot slot kunnen we melden dat Marvel Pinball 3D tot en met 9 mei is afgeprijsd van €6,99 naar €3,49.
Wii U:
Voor de Wii U bestaat het nieuwe aanbod uit louter twee Virtual Console games. Dat zijn Pac-Man en Mega Man, twee alom gerespecteerde klassiekers. Voor de Wii U kosten ze €4,99 per stuk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties