Nintendo eShop Update: Kirby Triple Deluxe en Scram Kitty

Article
donderdag, 15 mei 2014 om 14:00
xgn google image
Nintendo denkt zo vlak voor E3: geen koopjes, gamers willen door al dat gespeculeer over wat er aangekondigd wordt best de volle mep betalen voor hun games.

3DS

Een ietwat rustige week in de eShop, want er zijn slechts twee games uitgekomen voor de 3DS. De ene is Conception II: Children of the Seven Stars, een Japanse role-playing game die lekker luchtig is.
Een interessante retaildownload is Kirby: Triple Deluxe (€39,99). Een hele goede Kirby-game die af en toe best op de lachspieren werkt dankzij Kirby’s hypernova. Vandaag is de game nog niet beschikbaar, maar morgen wel. Je krijgt er een gratis code voor Kirby’s Dream Land 2 bij, maar waarschijnlijk ben je de eerste tijd nog wel even zoet met Kirby: Triple Deluxe en het verzamelen van alle sun stones.

Wii U

Er zijn drie nieuwe games uit de op Wii U. Gelukkig vallen de prijzen wel mee, dus mocht je zin hebben in iets nieuws op je Nintendo console, dan hoef je niet al te diep in de buidel te tasten. Scram Kitty and his Buddy on Rails is slechts €9,99 en verschijnt exclusief op Wii U. Zoals de naam al doet vermoeden is deze game een on-rail spel, waarin je dus niet zelf rondwandelt. Je moet poesjes vinden die opgesloten zitten, waarbij de GamePad ook een grote rol speelt.
Op de virtual console is er een nog goedkoper spel, namelijk Mr. Driller 2 (€6,99) waarin je wordt uitgedaagd om te puzzelen.
Heb jij meer oren naar fit worden, dan kun je tot slot voor €29,90 voor Fit Music voor Wii U gaan. Hoewel die, als die ook maar enigszins op Fit Music op de Wii lijkt, dat redelijk hoge downloadbedrag wellicht niet waard is…

Populair Nieuws