Nintendo eShop update: F-Zero en NightSky

Article
vrijdag, 22 februari 2013 om 7:30
xgn google image
De Nintendo eShop update van vandaag staat vooral vol met demo's voor de 3DS en Wii U. Daarnaast zijn er twee nieuwe games toegevoegd en komen we nog even rectificerend terug op de prijsverlagingen van vorige week.
3DS:
De enige nieuwe game voor de 3DS van deze week is NightSky, een game die we al kennen van de PC vooral vanwege zijn opname in de één van de befaamde Humble Bundles. Op de 3DS betaal je voor NightSky €9,99. Naast NightSky voegde Nintendo nog twee demo's toe aan de 3DS-sectie, namelijk die van Monster Hunter 3 Ultimate en Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, beide uiteraard gratis.
Wii U:
Ben je een koopjesjager, dan is F-Zero voor de Wii U wel iets voor jou; de oude SNES-game is vanaf vandaag voor slechts €0,30 te downloaden voor de Virtual Console van de Wii U. Uiteraard kun je ook de gratis demo's van Monster Hunter 3 Ultimate of Trine 2: Director's Cut eens downloaden.
Vorige week berichtten we jullie dat Trine 2: Director's Cut permanent zou zijn afgeprijsd van €16,99 naar €12,49. Nu lijkt het er echter op dat deze prijsverlaging slechts tijdelijk is en duurt tot en met 7 maart. We hopen jullie binnenkort duidelijkheid te kunnen geven.
Tot slot is Mighty Switch Force: Hyper Drive Edition tot en met 28 februari met flinke korting aan te schaffen, dat betekent van €9,99 voor slechts €4,99.