Nintendo eShop Update: Etrian Odyssey en TNT Racers

Article
donderdag, 05 september 2013 om 15:30
xgn google image
Mickey gaat in de uitverkoop! Geen zorgen, Disney is niet in de rode cijfers gelopen, de tweede Epic Mickey-game is zowel op 3DS als Wii U in de aanbieding. Wat er nog meer gaande is in de eShops, lees je hier.
DS
180! Er wordt deze week gedart op Nintendo’s handheld in Darts Up 3D (€2,99). Er zijn nagenoeg geen dartgames in de eShop van 3DS te vinden, dus iedereen die Barney heet, kan aan de download. Mahjongers ook opgelet, want Mahjong 3D – Essentials is ook de eShop te downloaden voor €2,99. De naam zegt het al, toch? Welke naam ook boekdelen spreekt, is die van Virtual Console-game Pinball: Revenge of the Gator (€2,99); lekker flipperen dus.

Nu wordt het pas echt interessant, want behalve drie euro-games zijn er ook wat duurdere exemplaren op 3DS te downloaden deze week. Twee om precies te zijn: Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan (€39,99), die nog maar net is verschenen in de winkels. Daarnaast is Myst beschikbaar voor €19,99. Epic Mickey: Power of Illusion is in de aanbieding van €49,99 voor €19,99, dus dat is nogal een prijsverlaging.
Wii U
Op Wii U zijn we vorige week natuurlijk getrakteerd op het heerlijke Rayman Legends, maar dat wil niet zeggen dat er vandaag geen interessante downloads zijn voor Wii U-bezitters. Wat dacht je van TNT Racers – Nitro Machines Edition (€7,99). Het origineel was een vrij vermakelijke WiiWare-game, dus wie weet kan datzelfde truukje opnieuw worden uitgehaald. Heb jij liever een andere ‘oude’ WiiWare-game op Wii U, dan is dat hopelijk Spot the Differences: Party! (€5,-), want die is ook vanaf nu verkrijgbaar op Wii U. Je moet wel zin hebben om van 360 foto’s te zien wat de verschillen zijn, want dat is precies wat deze game behelst.

Op de Virtual Console verschijnt Breath of Fire II (€7,99), de RPG die decennia geleden verscheen op de oude Nintendo-consoles. Gamers die liever voor nieuwigheden gaan in plaats van oude dingen, die kunnen aan de slag met Epic Mickey 2: The Power of Two (die kost nu namelijk €34,99 in plaats van €59,99).