Nintendo eShop update: Een bomvolle 3DS-week!

Article
vrijdag, 10 mei 2013 om 16:30
xgn google image
Daar waar het aanbod voor de Wii U deze week een beetje tegenvalt, is het voor de 3DS de best gevulde eShop update sinds tijden. Nog nooit waren er zoveel nieuw uitgebrachte downloadbare games als deze week voor de handheld. Hier is het overzicht van week 19.
3DS:
Mario en Donkey Kong: Minis on the Move is de grootste nieuwe game van deze week. Sinds gisteren is de game te downloaden. Wij namen de nieuwe titel al uitgebreid onder de loep en keurden deze met een mooie 8,0 meer dan goed. Voor €9,99 is de game van jou.
Dat is natuurlijk niet alles voor de 3DS. Twee andere gloednieuwe titels die je nu kunt downloaden zijn Reel Fishing 3D Paradise Mini, dat in januari al in de Verenigde Staten verscheen, en Bloody Vampire. De nieuwe Reel Fishing kost €3,99 en Bloody Vampire €4,99. Bekijk hieronder een trailer van laatstgenoemde.
De laatste van vier nieuwe 3DS-titels is Crash City Mayhem, een actievolle racegame. Voor €19,99 heb je dit geweld in huis. Wellicht zegt de naam Runabout 3D je meer, zoals de naam van de game elders luidt.
We sluiten de 3DS-categorie af met een nieuwe Virtual Console game en een nieuwe titel in de DSi-sectie. Het gaat om respectievelijk Wrecking Crew en Color Commando. Wrecking Crew haal je binnen voor €3,99. Color Commando heeft een prijskaartje van 200 Nintendo Points of €2,-. Hieronder kun je je geheugen wat opfrissen met oude beelden van Wrecking Crew.
Wii:
Al in december 2011 verscheen de game in Japan, in februari dit jaar in Amerika en nu doet de Virtual Console titel voor de Wii, World Heroes 2 Jet, dan ook Europa aan. Voor 900 Nintendo Points kun je deze vechtklassieker van de Neo Geo console in huis halen.
Wii U:
Op de Wii U moeten we het deze week met twee klassiekers doen; meer dan deze Virtual Console titels is er niet toegevoegd. Het gaat om Solomon's Key en Xevious. Beide zijn oorspronkelijk afkomstig van de NES en beide kosten je ook €4,99. Bekijk hieronder enkele oude beelden van Xevious.
We sluiten vandaag af met twee prijsmutaties. Eén is permanent, eentje tijdelijk. Fist of the North Star: Ken's Rage 2 is voorgoed met tien euro afgeprijsd, van €59,99 naar €49,99. Chasing Aurora is tijdelijk goedkoper, van €11,99 naar €5,99. De korting geldt tot en met 16 mei.

Populair Nieuws