Nintendo eShop Update: DuckTales en Pokémon Rumble

Article
donderdag, 15 augustus 2013 om 11:45
xgn google image
Yes, het is weer donderdag en dat betekent dat Nintendo nieuwe games in de eShop stopt. Ditmaal is het echt de moeite waard om een kijkje te nemen in het digitale downloadkanaal.
DS
Hoewel de nieuwe games op Wii U vooral interessant zijn, wil dat niet zeggen dat er geen titels op 3DS verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan Bike Rider DX (€5,99), een platformgame uit Japan die vooral retrogamers zal aantrekken. En dan is er ook nog Heavy Fire: Black Arms 3D (€4,99), een game in een genre waar je van houdt, of waar je een hekel aan hebt: een on-rail shooter. Geen zin in actie? Dan kun je ook Sudoku by Nikoli (€4,99) downloaden, waarin je –heel verrassend- sudokupuzzels maakt. Tot slot nog een vierde nieuwe titel op 3DS, namelijk Jewel Quest 4: Heritage (€11,99). Dit is een 3D-variant van de DsiWare-game waarin je ongeveer hetzelfde doet als in Bejeweled. Verder verschijnen deze week ook Secret Mysteries in London (€11,99) en Barbie Groom and Glam Pups (€19,99).

Op de Virtual Console zijn ook nieuwe downloads van oude games te vinden, namelijk de scrolling shooter die je nog kent van de NES, Star Soldier (€4,99) en Summer Carnival ’92 RECCA (€4,99), die in 1992 verscheen op de NES. Het is een hardcore shooter, dus je bent gewaarschuwd. Meer zin in koopjes? Dan kun je gaan voor Groove Heaven, die tot 15 augustus €2,99 in plaats van €3,99. Ook de New Super Mario Bros 2 Course Packs zijn in de aanbieding, tot 31 augustus kost de Single Course €1,75 in plaats van €2,50. De Two Course kost €3,50 in plaats van €5,- en de Triple Course heb je voor €5,25 in plaats van €7,50.
{youtube:ivVscIDPa-M)
Wii U
Deze week staat voor Nintendo-liefhebbers in het teken van twee toptitels: DuckTales Remastered (€14,99) en Pokémon Rumble U (€14,99). De games zijn zoals je ziet niet al te duur en als je onze review hebt gelezen, dan weet je dat DuckTales sowieso de moeite waard is. Aan Pokémon Rumble U zijn we nog niet toegekomen, maar wat we tot nu toe van het derde spel in deze spin-offserie hebben gezien, zag er mooi uit. Kijk hierboven de trailer en kijk wat jij van het stijltje vindt.

Wil je geen nieuwe game, dan kun je ook het sterk afgeprijsde Trine 2: Director’s Cut kopen. Die is tot 5 september geen €16,99 maar €6,79. Wij gaven het een 9, dus dit is eigenlijk een spotprijs voor de indiegame.