Nintendo eShop update: Balloon Fight en Sonic the Hedhehog

Article
zaterdag, 29 juni 2013 om 17:30
xgn google image
Nintendo is de laatste tijd behoorlijk op dreef in Nintendo's eShop update. Vooral de 3DS wordt behoorlijk gespekt. Zoals iedere week kun je hier het overzicht bekijken van nieuwe content in de eShop voor je 3DS, Wii of Wii U.
3DS:
Nintendo heeft zijn handheld deze week voorzien van maar liefst vijf splinternieuwe downloadbare games. Het gaat om Dillon's Rolling Western: The Last Ranger (€6,99), Mighty Switch Force 2 (€5,-), Aqua Moto Racing 3D (€9,99), Urban Trial Freestyle (€5,99) en 3D MahJongg (€9,99). Bekijk hieronder een trailer van Mighty Switch Force! 2:
We gaan ook weer even terug in de tijd met twee nieuwe Virtual Console titels voor je 3DS. Sonic the Hedgehog II, wereldberoemd van de Game Gear console, kun je voor €4,99 ophalen voor je 3DS. Daarnaast kun je voor €3,99 aan de slag met Crystal Warriors, een strategiegame eveneens afkomstig van de Game Gear.
Tot slot komen we nog even op de retailsectie. Je kunt namelijk aan de slag met de demo van Project X Zone. Uiteraard kun je deze gratis downloaden.
Wii U:
De Wii U moet het deze week met een wat magere lijst doen. Game & Wario is de enige nieuwe game die je kunt downloaden. Deze partygame met Wario die terugkeert in de hoofdrol, die hij onder meer vertolkte in het bekende WarioWare, verschijnt tevens als retailgame. Hieronder kun je een trailer van de game bekijken.
We sluiten vandaag af met twee klassiekers die terugkeren op een Nintendo console. In de Virtual Console categorie voor de Wii U kun je sinds deze week Balloon Fight (€4,99) en Vegas Stakes (€7,99) downloaden. Balloon Fight is afkomstig van de NES, Vegas Stakes van de SNES.

Populair Nieuws