Nintendo eShop Update: AeternoBlade, Wario en Senran Kagura

Article
donderdag, 27 februari 2014 om 18:20
xgn google image
Een stampvolle eShop deze week met een grote variatie aan gamegenres. Nintendo brengt een oude Wario-titel naar Wii U en schattige animemeisjes naar 3DS.

3DS

De handheld van Nintendo krijgt er binnenkort weer hele grote titels bij, maar voor dat zover is worden we eerst getrakteerd op wat kleinere downloadbare games. Eentje is zelfs gratis voor veel 3DS-bezitters, want Super Mario Bros. Deluxe was gratis voor mensen die zich met hun Nintendo Network ID inschreven op hun 3DS. Heb je dat niet gedaan, dan betaal je €4,99 voor deze loodgieterstitel.
Het heeft voor veel mensen lang geduurd, anderen zullen er misschien nooit van hebben gehoord: AeternoBlade is eindelijk voorzien van Engelse taal en dat betekent dat je je weer in een nieuwe RPG kunt storten op 3DS. Voor €14,99 download je hem. Je kunt ook voor een televisieserie-vergaming gaan, namelijk The Mysterious Cities of Gold: Secret Paths (€14,99) waarin je moet puzzelen.
Kijk jij graag je ogen uit, dan kun je voor rondborstige animemeisjes gaan in Senran Kagura Burst (€34,55). Het is een game die je niet zo snel in Europa zou verwachten, dus reden genoeg voor de nieuwsgierigaards hier bij XGN om hem te reviewen. Binnenkort lees je onze bevindingen. Jewel Quest Mysteries 3 – The Seventh Gate (€11,99) en Bibi & Tina – Das Spiel zum Kinofilm (€39,99) zijn ook nieuw toegevoegd aan de 3DS eShop, maar misschien koop je in plaats daarvan liever Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate voor een prikkie. Die is namelijk €22,49 in plaats van €44,99. Maar, dan moet je hem wel voor 6 maart kopen.

Wii U

Er zwemt een game richting de Wii U eShop die eerder verscheen op Android- en iOS-apparaten. Evofish is te downloaden voor €3,99 en het belooft een kleurrijk spel te zijn met multiplayermogelijkheden. Op de virtual console zien we een nieuwe oude game, namelijk Wario’s Woods (€4,99) die oorspronkelijk op NES verscheen.
Vier koopjes in de Wii U eShop, waarvan eentje die je op het puntje van je stoel doet zitten en eentje die je compleet van je stoel doet komen. Die laatste is namelijk dansgame Just Dance 4 die je voor €19,99 downloadt in plaats van €39,99. Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist koop je nu voor €29,99 in plaats van €44,99. Twee lekkere aanbiedingen van Ubisoft, die ook nog eens permanent zijn. Fijn.
Darksiders II en Knytt Underground zijn beiden tijdelijk in de aanbieding. Voor Darksiders II geldt dat je hem binnenhijst voor €39,99 in plaats van €49,99 als je voor 13 maart beslist. Knytt Underground kost je maar €4,49 in plaats van €8,99 als je voor 6 maart downloadt.