Nintendo eShop sales - De beste aanbiedingen voor Nintendo Switch

  De Nintendo eShop biedt een groot aanbod een sales aan. Vooral voor de Nintendo Switch zijn er veel titels die sterk zijn afgeprijsd, soms voor kortingen van zelfs 50%. Lees hier de beste Nintendo eShop sales die je niet kunt laten liggen.

  10. Just Dance 2019

  Trek je zweetbandjes uit de kast en gooi die heupen los, want het is weer tijd voor een lekker dansje. In Just Dance 2019 swing je op de nieuwste hits en strijd je tegen vrienden om de meeste moves perfect uit te voeren. Met Just Dance Unlimited krijg je zelfs toegang tot afspeellijsten van vorige Just Dance games.

  De geweldige motion controls van de Nintendo Switch zijn perfect om te gebruiken tijdens Just Dance. Laat de Switch-versie van de game nou net in de aanbieding zijn in de Nintendo eShop. Voor 29,99 pik je deze game nu op voor de Nintendo Switch en voor de Wii U.

  9. Human Fall Flat

  De dronken bewegingen van de personages in Human Fall Flat zorgen voor hilarische momenten. Samen met andere spelers los je puzzels op en ga je voor het ultieme doel, namelijk je van een zo hoog mogelijke afstand neer te laten vallen. De onvoorspelbare bewegingen van je personage zorgen ervoor dat je vaak meer tijd besteedt aan lachen dan dat je puzzels aan het oplossen bent.

  Human Fall Flat is vooral leuk als je dit met meerdere personen speelt. Zo kun je alle personages aan elkaar vastbinden om zo een grote rij van dronkenlappen te maken die allemaal andere kanten op bewegen. De game is voor 7,49 euro te kopen in de Nintendo eShop sales. Dit is een korting van 50%.

  8. Rayman Legends: Definitive Edition

  Rayman, Globox en de Teensies moeten rennen, springen en vechten door de verschillende werelden waarin zij in opgezogen zijn. In een mysterieuze tent vol met schilderijen wordt het stel in de verschillende kunstwerken gezogen, waar het avontuur op hun wacht.

  Op de Nintendo Switch is Rayman Legends: Definitive Edition te downloaden voor 19,99 euro. De game is ook te spelen op de Wii U, PlayStation 4, Xbox One en PC.

  7. Overcooked: Special Edition

  Slijp je messen en hak, prak, kook en bak je een een weg door de verschillende maaltijden die jij moet gaan bereiden in Overcooked. Het is aan jou en je team de taak om alle bestellingen van hongerige klanten klaar te maken voordat zij massaal het restaurant verlaten om vervolgens een snelle hap bij de MacDonalds te halen.

  Verdeel taken in de chaotische keuken met maximaal drie anderen chef koks. De Special Edition bevat de originele game en de extra contentpakketten The Lost Morsel en Festive seasoning. De game is nu voor maar 9,99 euro te downloaden.

  6. Mario + Rabbids Kingdom Battle

  Op nummer 6 van onze Nintendo eShop sales staat Mario + Rabbids Kingdom Battle. In vier verschillende werelden ga jij met een team de strijd aan tegen de knettergekke Rabbids. Het Paddenstoelenrijk is in rep en roer als een mysterieuze draaikolk de Rabbids naar het vredige land sturen. Met Mario, Luigi, Prinses peach en Yoshi werk je samen met vier van de Rabbids.

  In turn-based gevechten verplaats je de helden om beurten over het strijdveld en ga je de vijand te lijf. Met meer dan honderd verschillende wapens schiet, sla en knal je een weg door de vreemde vijanden en sterke eindbazen. De game is voor 19,99 euro te downloaden voor de Nintendo Switch.

  5. Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

  In deze actie-platformgame volg je een Luchador in een 2D-wereld compleet in Mexicaanse sferen. Met bombastische worstel moves baan je een weg door de humoristische en kleurrijke wereld van Guacamelee. Ook zijn er genoeg lastige puzzels te vinden in de game.

  Een flinke dosis humor en een fantastisch mooie wereld zorgen voor een leuke game, waar je keer op keer van kunt genieten. In onze Nintendo eShop sales lijst staat Guacamelee op nummer vijf. Deze is nu voor 8,39 euro te downloaden in de Nintendo eShop.

  4. Valiant Hearts: The Great War

  In Valiant Hearts volg je het verhaal van vier personages: Emile, Freddie, George en Karl. In de 2D Tweede Wereldoorlog-setting los je verschillende puzzels op en beland je continu in onverwachte situaties. Soms zijn de puzzels makkelijk en soms iets uitdagender. Nooit zul je een moment hebben dat je niet na moet denken.

  Ook werk je samen met de schattige hond Walt. De hond kan op plekken komen, waar jij niet kunt komen. Naast een leuke puzzel-game krijg je zelfs een lesje geschiedenis over de oorlog. De game kun je downloaden voor 13,99 euro in de Nintendo eShop.

  3. GRIS

  In een serene en liefdevolle wereld speel je als het meisje Gris. Zij is verdwaald in haar eigen wereld, waar zij in terecht is gekomen door een pijnlijke gebeurtenis in haar leven. In puzzels, platformsecties en uitdagingen baan jij je een weg door de wereld als Gris zich steeds meer emotioneel gaat ontwikkelen.

  In de meeste games haat het om gevaar, actie en geweld. In Gris zul je dit niet vinden en kun je je klaarmaken voor een prachtige wereld vol mooie animaties en fantastische muziek. De game is voor 14,44 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales.

  2. South Park: The Fractured But Whole

  In de wereld van Cartman en zijn vrienden zijn schunnige en gore grappen om elke hoek te vinden. In de RPG is het stel jaloers op het succes van Marvel en zij beslissen om een eigen franchise te creëren die net zo succesvol kan worden als superhelden als Thor en Iron Man.

  Het leuke is dat we deze schunnige RPG nu ook in de trein kunnen spelen op de Nintendo Switch. De game is nu zelfs voor 29,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop.

  1. Child of Light

  Het kleine, roodharige meisje Aurora is het personage dat je bestuurt in Child of Light. Nadat zij stierf werd ze wakker in een andere dimensie genaamd Lemuria. In een wereld vol gevaarlijke vijanden speel je met Aurora en een klein vuurvliegje Igniculus door de platform RPG.

  De geweldige mooie setting van Child of Light geeft een aparte sfeer aan de game. De Ultimate Edition van de game is nu voor 13,99 euro te downloaden in de Nintendo eShop sales. Een geweldig mooie game die je niet kunt laten liggen.

  De beste Nintendo eShop sales

  De Nintendo eShop is de digitale winkel voor onder andere de Nintendo Switch. Naast alle fantastische nieuwe titels kun je hier ook goede aanbiedingen vinden. Hierboven zie je de lijst met een aantal anbiedingen die de Nintend eShop aanbiedt.

  Just Dance 2019

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.