Nintendo Direct verwachtingen - Wat willen we zien in januari?

  Een nieuw jaar betekent dat het tijd is voor een nieuwe Nintendo Direct. De geruchten spreken over een Nintendo Direct op 11 januari en we kunnen haast niet wachten om te zien wat daar uit gaat komen. Om iedereen net wat enthousiaster te maken bespreken we hier onze Nintendo Direct verwachtingen.

  Misschien is 2018 nog maar net begonnen, maar we willen graag het jaar goed openen en een Nintendo Direct is daarvoor perfect! Er zijn een hoop games nog in de maak voor de Nintendo Switch en 2018 is een goed jaar om sommige van deze games uit te geven. We bespreken de zeven titels die we graag willen zien in de volgende Nintendo Direct.

  7. Bayonetta 3

  Eén van de aankondigingen van 2017 die niemand aan heeft zien komen was die voor Bayonetta 3. Opeens was daar een teaser tijdens de Game Awards 2017, maar veel informatie kregen we niet. Een nieuwe Nintendo Direct is een perfect moment om ons wat meer te vertellen over Bayonetta 3. De eerste twee delen van deze serie komen naar de Switch in februari, dus laat ons niet te lang wachten, Nintendo!

  6. Fire Emblem Switch

  Vorig jaar kwam Fire Emblem Warriors naar de Switch, maar dit jaar komt er een compleet nieuwe Fire Emblem game naar Nintendo’s nieuwe systeem! Dit is bijzonder, want het is de eerste Fire Emblem game sinds Radiant Dawn uit 2008 die naar een console zal komen. We verwachten veel van deze nieuwe Fire Emblem game, ook al hebben we nog bijzonder weinig gezien tot dusver.

  5. Pokémon Switch

  Tijdens de E3 van 2017 hield Nintendo een grote Nintendo Direct waarin werd aangekondigd dat er een Pokémon game onderweg is naar de Switch! Er zijn ondertussen al aardig wat geruchten over deze game opgedoken, waaronder dat de game zich af zou spelen in een regio gebaseerd op Spanje en dat Z-Moves uitgevoerd moeten worden via motion controls, maar we weten eigenlijk nog niks. En aangezien Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon de laatste Pokémon games voor de 3Ds zijn, willen we eigenlijk wel meer zien van deze nieuwe game.

  4. Metroid Prime 4

  Nog een game die tijdens de E3 van 2017 is aangekondigd is Metroid Prime 4. We zagen een logo en dat de game gemaakt wordt voor de Nintendo Switch en dat was het wel. Dat is absoluut niet genoeg en we willen graag iets nieuws zien van Metroid Prime 4. Metroid Prime 3 kwam alweer tien jaar geleden uit dus het wordt tijd voor een nieuwe game met Samus in de hoofdrol.

  3. Yoshi Switch

  Yoshi krijgt dit jaar ook een game voor de Switch en ook deze is laten zijn tijdens de E3. Gelukkig hebben we van deze game al wat gameplay gezien en weten we hoe de game er uit zal gaan zien. Maar toch willen we heel graag meer zien van Yoshi’s kartonnen kijkdoos en zou een releasedatum ook echt geweldig zijn. Daarom voegen we deze game toe aan ons lijstje van Nintendo Direct verwachtingen.

  2. Kirby Star Allies

  Kirby’s game voor de Nintendo Switch komt al in de lente van dit jaar uit, maar we weten de exacte releasedatum van de game nog niet! We weten wel dat Kirby in deze game vijanden kan verzamelen en een team kan samenstellen. Ook weten we dat deze Kirby game met maximaal vier personen gespeeld kan worden. Graag zien we nog wat meer van Kirby, meer gameplay zou bijvoorbeeld geweldig zijn.

  1. Animal Crossing Switch

  Er is nog geen Animal Crossing game aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar we weten dat veel fans er naarstig naar uitkijken. Met elke game die uit komt voor de Switch krijgen fans van de serie meer zijn in Animal Crossing voor de Switch en Pocket Camp kan ons niet eeuwen bezighouden. De Switch heeft zoveel mogelijkheden, dus de mogelijkheid voor een goede Animal Crossing game is er zeker ook!

  Welke Nintendo Direct verwachtingen hebben jullie?

  Nu wij onze verwachtingen hebben besproken, zijn we eigenlijk wel benieuwd naar wat jullie willen zien. Hebben we alles wel genoemd, of zijn we een game compleet vergeten? Laat ons horen in de comments waar jullie op hopen in de nieuwe Nintendo Direct.

  Bayonetta 3

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.