Nieuwjaarswensen van bekende mensen uit de game-industrie!

  We hopen dat jullie allemaal een leuke jaarwisseling hebben meegemaakt! Deze peeps uit de game-industrie hebben jullie game ervaringen verrijkt en wensen jullie natuurlijk het allerbeste en een gelukkig nieuwjaar.

  Hideo Kojima

  De geestelijk vader van Metal Gear Solid wenst ons ook allemaal een gelukkig nieuwjaar, en voegt er een afbeelding van een ram aan toe. De ram wordt meegevoerd door een ballon, naar onbekende bestemming. Het vervoeren van schapen (of andere items) naar je basis door middel van ballonnen is mogelijk in Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, het nieuwste deel uit de reeks.

  Peter Molyneux

  Molyneux, bekend van Black & White, Populous en Fable moddert nog altijd aan met z'n nieuwe studio 22cans. De man die altijd van alles belooft, hint dat dit jaar bijzonder zal zijn.

  We zijn benieuwd, maar verwachten weinig.

  Major Nelson

  Ook Larry Hryb, beter bekend als Major Nelson, heeft het beste met ons voor. De "director of programming" bij Microsofts Xbox divisie houdt zijn fans goed op de hoogte via zijn blog en podcast.

  Verder heeft Major Nelson een Bacon nummer van 1, door slechts één graad verwijderd te zijn van Kevin Bacon.

  Goichi Suda

  Goichi Suda, of SUDA51, is een creatief genie! Killer7 en Lollipop Chainsaw kwamen onder andere uit zijn brein voort, en de man schijnt prettig gestoord te zijn.

  Gelukkig nieuwjaar Suda51!

  Rami Ismail

  Een wonderlijk positieve boodschap van Rami Ismael, de mede-oprichter van Vlambeer. De Utrechtse ontwikkelaar is natuurlijk bekend van LUFTRAUSERS, Nuclear Throne en Ridiculous Fishing. Deze laatste won de felbegeerde Apple Game of the Year prijs.

  Laat maar zien wat je te brengen hebt in 2015, Rami!

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Verkijgbaar vanaf 1 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.