Nieuwe rubrieken op XGN

Article
door Limpie
woensdag, 22 april 2009 om 18:00
xgn google image
Op XGN.nl brengen we jullie naast het laatste nieuws, recensies en impressies ook een hoop achtergrond informatie. Tot nu toe deden we dat met de XGN Classics en de XGN Biografie. Er komen vanaf nu twee nieuwe elementen die je wederom van de nodige informatie zullen voorzien.
XGN Karakters
Al sinds jaar en dag zijn de karakters bepalend voor het succes van een franchise, want als het karakter al niet interessant is, dan is de game dat meestal zeker niet. Voorbeelden van grootheden zijn uiteraard Mario, Masterchief en uiteraard Sonic. Toch zijn er nog veel meer karakters die ook vandaag de dag zorgen voor het succes van games. In ons nieuwe onderdeel XGN Karakters kun je twee wekelijks alles lezen over een bepaald karakters.
Vandaag trappen we af met Mario, het karakter dat Nintendo groot heeft gemaakt. Hierop zullen uiteraard een hoop games volgen die in de geschiedenis voorbij zijn gekomen, en uiteraard nog steeds populair zijn.
Als je voorkeuren hebt horen we dat graag in het forum terug in een speciaal topic geopend in het feedback forum. Graag alleen reacties met voorstellen. Alle andere reacties worden verwijderd
XGN: De tien...
Omdat we ook van mening waren dat we met een compleet nieuw concept op XGN moesten komen hebben we besloten iets te gaan doen, waarbij we jullie hulp heel hard nodig hebben. Wij zullen jullie twee wekelijks vragen wat jullie de beste... vinden. Voorbeelden hiervan zijn:
  • De beste PlayStation 1 game ooit
  • De beste kart in Mario Kart 64
  • Het beste wapen ooit in een first person shooter gebruikt.
Vandaag al kun je uit 25 karakters kiezen, welk karakter nou jouw favoriet is uit de geschiedenis. Uiteraard komen hier een hoop oude bekende in voor, maar ook een enkele nieuwe zul je terug zien. Stemmen kan op deze pagina.
Om de twee weken bieden we jullie een groot aanbod van mogelijkheden aan, waaruit jullie kunnen kiezen. Na een week zal de mogelijkheid tot stemmen sluiten, en gaan wij de uitslag verwerken. Uiteindelijk op de vrijdag zal er dan een XGN video verschijnen waarin we de uitslag bekend maken.
Als je voorkeuren hebt horen we dat graag in het forum terug in een special topic geopend in het feedback forum. Graag alleen reacties met voorstellen. Alle andere reacties worden verwijderd

Populair Nieuws