Wat wil jij zien in de nieuwe Resident Evil game? - XGN Doe Mee

  De zomervakantie zit er dan toch echt op. Het werkende leven is weer begonnen en we kijken al snel vooruit naar de volgende vakantie. Voordat die arriveert, zijn er eerst nog meerdere games die gaan uitkomen, zoals een nieuwe Resident Evil game. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer wilde de XGN Doe Mee graag weten wat jullie van Control verwachten. Remedy Studios’ nieuwste titel is afgelopen week verschenen en wij gaven de game slechts een 6 in de review. Zo past de Metroidvania-achtige structuur niet bij de titel en heeft Control soms flink last van framedrops. JustB verwachtte het volgende van Control:

  De game is net uitgekomen en misschien heeft JustB de game al gespeeld – zo ja, laat ons even weten wat je ervan vindt! Remedy heeft ook laten weten dat zij aan de slag gaat met consoleversies van Control, want de game schijnt vooral veel framedrops te hebben op de PlayStation 4 en Xbox One. Volgens de ontwikkelaar moet er voor het einde van deze maand een update zijn voor de titel.

  Goed, van Control gaan wij naar Capcom en één van haar meest succesvolle reeksen: Resident Evil. Het nieuwtje van Resident Evil is er misschien tussendoor geglipt, maar op 9 september zou Capcom een nieuwe Resident Evil uit de doeken moeten doen. De titel heet nu Project Resistance en zou aanstaande week op de Tokyo Game Show al speelbaar moeten zijn. Onze vraag is dan ook:

  Wat wil jij zien in de nieuwe Resident Evil game?

  De laatste nieuwe Resident Evil-titel is Resident Evil 7 die in januari van 2017 uitkwam en veelal wordt geroemd om zijn horrorelementen. Wij tellen de laatste telg uit de reeks, Resident Evil 2, niet mee, want die is een remake van het origineel. Maar dat allemaal terzijde: wat wil jij zien in de nieuwe Resident Evil game? Meer horror en alles vanuit ­first-person, zoals bij Resident Evil 7, of totaal iets anders?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij juist datgene wilt zien in de nieuwe Resident Evil game. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Resident Evil 7 Biohazard Gold Edition

  Verkijgbaar vanaf 12 december 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.