Overwatch Doomfist personage - Alle aanwijzingen op een rij

Article
zaterdag, 07 januari 2017 om 14:12
xgn google image
Er wordt flink gespeculeerd over het volgende Overwatch karakter dat Blizzard voor ons in petto heeft. De hoop van het internet ligt nu vooral bij Doomfist en dat houdt ook in dat er grondig onderzoek gedaan wordt naar het nieuwe personage. Hier vind je alle aanwijzingen over het nieuwe Overwatch Doomfist personage op een rij.
Niet zo lang geleden heeft Blizzard de hacker Sombra losgelaten op het Overwatch universum, na maanden lang het karakter te teasen met kleine aanwijzingen. Deze aanwijzingen hadden echter een frustrerend effect op het publiek en zorgden niet echt voor een hype. Blizzard heeft na haar release beloofd dit anders te doen.
Momenteel heeft het grote publiek zijn focus verlegd naar Overwatch Doomfist, een karakter dat we al kennen sinds de cinematic trailer van Overwatch. En het is opvallend hoeveel aanwijzingen er zijn die hem een kanshebber maken als het nieuwe Overwatch karakter. De aanwijzingen voor Doomfist zijn ook een stuk subtieler dan die voor Sombra en dat is precies wat Blizzard had beloofd.

Overwatch Doomfist is er al sinds het begin

In het begin van deze officiële Overwatch cinematic trailer zie je een klein schattig jochie met zijn grotere broer in het Overwatch museum. Het jochie vertelt uitbundig over zijn voorliefde voor de futuristische helden, daar is Doomfist er één van. De gepantserde handschoen van Doomfist is te zien in één van de etalages en dit is ook het voorwerp dat Widowmaker en Reaper willen stelen. Het jochie is enthousiast en roept in de trailer:
104005

De drie Overwatch Doomfists

De drie bovenstaande posters maken deel uit van de grootste informatiebronnen omtrent het Overwatch Doomfist personage. Er zijn in totaal drie verschillende titels te zien op deze posters: The Savior, The Scourge en The Successor. Onder de titel The Savior staat een tekst in het Swahili: ADHABU NGUMI, wat in het Engels Doomfist betekent.
Onder de tweede titel The Scourge staat in de Nigeriaanse taal Yoruba: AKINJIDE ADEYEMI. De woorden hebben geen duidelijke vertaling, maar een beetje zoeken op het internet wijst er op dat het eerste woord The Strong One Has Returned betekent en het tweede woord The Crown Fits Me. Tot nu toe lijkt het er dus op dat Doomfist niet per definitie een naam is, maar een titel. Degene die de Doomfist draagt, dus de handschoen, krijgt daarbij ook de titel.
De man van de derde en laatste titel The Successor is een silhouet. Wat belangrijk is om te weten, is dat in de wereld van Overwatch de zogenaamde Omnics (robots met een ziel) niet bepaald bevriend zijn met de mensen. Een vroegere oorlog is hier de oorzaak van.
Om dan weer terug te komen op het silhouet, onder de titel van de derde Doomfist poster staat tekst in de taal van de Omnics. En als je een stuk concept art van Blizzard erbij pakt, zie je rechts van de afbeelding een kale man, met een groene en metalen kaak. Ook heeft hij een groene robot arm. Tot nu toe is hij de beste match met het onherkenbare silhouet op de derde poster. Het is daarom dus mogelijk dat The Successor half Omnic en half mens is, of dat hij is opgevoed door Omnics en dat hij het Overwatch team (dat bevriend is met Omnics) wil komen helpen, om orde te herstellen.
104017

Overwatch Doomfist op Blizzcon 2016

Er gaat meer informatie over Overwatch Doomfist verschuild in de The World of Overwatch discussie, die gevoerd werd tijdens Blizzcon 2016. Hier werd het volgende gezegd:
Kort na Blizzcon 2016 is er nieuwe Overwatch art gepubliceerd, waar we een gebouw in Numbani aangevallen zien worden. Dit zie je in de afbeelding hierboven. Het is mogelijk dat hier een link ligt naar de Overwatch Cinematic Trailer waar Reaper en Widowmaker hun best doen om de Doomfist handschoen te stelen.
Het is mogelijk dat The Scourge in samenwerking met Reaper en Widowmaker zijn krachten probeert terug te krijgen. Dan kan hij zijn kwaadaardige plannen voortzetten.
104020

Terry Crews als stemacteur voor Overwatch Doomfist

Het grootste gedeelte van ons onderzoek hebben we nu wel gehad. Als laatste hebben we nog Terry Crews, onder andere bekend van Everybody Hates Chris en Brooklyn Nine Nine. Crews is bezig met een onofficiële campagne om gekozen te worden als stemacteur van Overwatch Doomfist personage. Tijdens deze campagne heeft hij ook een persoonlijk bezoek gebracht aan Blizzard en is hij met een brute gezichtsmimiek op de foto gegaan met het officiële Overwatch logo.
Het is mogelijk dat Crews al is gekozen en dat Blizzard dit nog even voor zich houdt, zodat hij met deze onofficiële campagne alleen maar hype creëert. Na Sombra's aanwijzingen, kijken we niet echt snel meer op als het om vreemde hints van Blizzard gaat. Zoals we hem nu op de foto zien, lijkt Crews in ieder geval een zeer geschikt persoon om een brute held als Doomfist in te spreken!
Overwatch is nu verkrijgbaar voor PC, Playstation 4 en Xbox One.