De beste jonge Nederlandse talenten voor jouw FIFA 16 carrière

Article
donderdag, 17 september 2015 om 16:59
xgn google image
EA publiceerde de beste spelers onder de 21 voor je FIFA 16 carrière! Het is elk jaar zoeken naar de beste talenten om je team te versterken. Gelukkig staan er binnen no time lijstjes online met de beste voetballers van de toekomst. XGN maakte een top 5 van de beste Nederlandse talenten.

5. Steven Bergwijn

De Nederlanders zijn goed vertegenwoordigd in de lijst. Met maar liefst zes spelers kun je stellen dat EA Sports in ieder geval nog toekomst ziet in het Nederlandse voetbal. Dit zijn de vijf meest talentvolle Nederlanders onder 21.
Een wat onbekendere naam staat op nummer 5 van de Nederlandse toptalenten. De 17-jarige linksbuiten van PSV begint met een bescheiden overall rating van 66, maar kan maar liefst 19 punten groeien. Met voldoende speeltijd kan jij dit talent dus een rating bezorgen van 85!

78553 4

4. Jaïro Riedewald

Nog niet zo lang geleden maakte Riedewald op 18-jarige leeftijd zijn debuut voor Oranje. Bondscoach Danny Blind is niet de enige die talent in de centrale verdediger van Ajax ziet. Riedewald begint met een rating van 75, maar kan groeien tot 86. Met een groei van 11 punten wordt hij daarmee net iets minder goed dan teamgenoot Bazoer.
de beste nederlandse talenten voor jouw fifa 16 carri ere 78554

3. Jetro Willems

De Linksback van PSV speelt al een aantal jaar op het hoogste niveau. EA Sports ziet hem nog steeds als een talent voor de toekomst. Met een overall rating van 78 behoort Willems al tot één van de betere spelers van de Eredivisie, maar met een groei van 8 punten kan hij in je FIFA carrière zelfs bij de beste linksbacks van de wereld gaan horen met een overall rating van 86.
de beste nederlandse talenten voor jouw fifa 16 carri ere 78555 4

2. Riechedly Bazoer

De jonge centraal midden van Ajax is nog maar 18 jaar maar maakt indruk. Dit is ook doorgedrongen bij de makers van FIFA 16. Hoewel Bazoer met een overall rating van 75 begint, groeit hij met maar liefst 13 punten tot 88. Hiermee wordt hij zelfs een van de beste middenvelders van het spel.
de beste nederlandse talenten voor jouw fifa 16 carri ere 78556 1

1. Memphis Depay

Het is absoluut geen verrassing, maar Memphis Depay wordt de beste Nederlander in FIFA 16. De 21-jarige linksbuiten van Manchester United begint met een overall rating van 81 maar groeit door tot maar liefst 89!
De gehele lijst van talenten onder de 21 die EA publiceerde is hier te vinden. Mocht je nou echt niet kunnen wachten om met deze spelers aan de gang te gaan. Dan heeft XGN nog wat tips om FIFA voor de release al te kunnen spelen!

Populair Nieuws