Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto- 3 dingen die je moet weten over de release

Article
dinsdag, 27 september 2016 om 14:13
xgn google image
Niet alleen in het land van de rijzende zon is Naruto ongekend populair. De serie heeft de afgelopen jaren ook menig ander hart in de wereld sneller laten kloppen. Toch was het wel de thuishaven van Bandai Namco, Japan, waar we alvast aan de slag gingen met Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto.
Bijna een jaar na Ultimate Ninja Storm 4 volgt begin volgend jaar de uitbreiding. Lees in deze special 3 dingen die je moet weten over de Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto release.

3. Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto - Het succes van Naruto

Naruto is al jaren populair. Hiroshi Matsuyama, president van CyberConnect2, liet onlangs in Tokio weten tijdens een presentatie dat er wereldwijd al meer dan 15 miljoen (!) exemplaren zijn verkocht van de serie. Daar voegde hij aan toe dat alleen al Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 goed is geweest voor zo'n twee miljoen verkochte exemplaren. Geen kattenpis dus!
Ultimate Ninja Storm 4 kwam uit op 5 februari dit jaar en verdiende van ons maar liefst een 8.5 in de recensie. Gelukkig geldt voor liefhebbers van de serie dat zij op 3 februari verder kunnen met een vette uitbreiding!
98357

2. Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto - Wat behelst die uitbreiding?

Het verhaal van de uitbreiding, zo werd verteld in Tokio, is gebaseerd op de film Boruto: Naruto the Movie. Spelers kunnen in de huid kruipen van Boruto, die de zoon is van Naruto Uzumaki.
In Tokio werd verteld dat met de uitbreiding niet enkel het verhaal van de film (2015) doorlopen kan worden, maar ook dat er meer zal worden toegevoegd. Zo worden er bijvoorbeeld nieuwe personages toegevoegd aan de Free Battle modus. En daar waren al behoorlijk wat karakters te vinden!
98358

1. Meer subscenario's en meer karakters in Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto

En dat komen we bij het laatste punt. Is dat alles? Nee. Zo zei Matsuyama letterlijk het volgende: "Het is niet een klein beetje meer." De uitbreiding zal voorzien worden van meer subscenario's (die dus verder gaan dan de film alleen) en meer karakters. Dat klinkt als een nieuwe serie zijmissies!
En dan vraag je je af: hoe speelt dat? We hebben de game maar kort onder de knoppen gehad, maar kunnnen één ding stellig concluderen: goed! Als je begint met een episch baasgevecht en dan wint, dan gaat elk Naruto hart een tikkeltje sneller kloppen. Op naar begin 2017 dus!

Populair Nieuws