Naar welke Nintendo Switch game kijken jullie het meeste uit? [Poll]

Article
donderdag, 19 januari 2017 om 19:39
xgn google image
Eindelijk weten we meer over de Switch, wanneer de console uitkomt, wat die gaat kosten en welke games er uit komen voor de Nintendo Switch. Er waren een aantal games te zien en er zijn genoeg games bevestigd, maar wij zijn benieuwd naar jullie mening over welke Nintendo Switch game jullie het meest zien zitten.
Eindelijk was daar de persconferentie waar Nintendo het al over heeft sinds de video die in november de gamewereld op z'n kop zette. Tijdens het Nintendo Switch Event kreeg de gamewereld eindelijk meer informatie over de hybride console van Nintendo, een kruising tussen een handheld en een console. De console komt uit op 3 maart en kost 330 euro. Ook kregen we een aantal games te zien en wij zijn benieuwd naar jullie mening over die games.

Meest geanticipeerde Nintendo Switch game

In totaal krijgen we zes verschillende titels bij de launch te zien maar is er inmiddels ook een waslijst aan andere titels bevestigd. Wij willen graag van jullie weten naar welke NIntendo Switch game jullie het meeste uitkijken. Is het Zelda The Breath Of The Wild, 1 2 Switch of misschien wel Splatoon 2? Hieronder zie de gehele lijst met alle games. Laat ons weten welke game die tot nu toe is bevestigd voor de Nintendo Switch je nu het meest ziet zitten.