Naar deze game voor het najaar 2015 kijken jullie het meeste uit!

Article
donderdag, 22 oktober 2015 om 16:14
xgn google image
Menig gamer kan zijn geluk niet op dit najaar, want er komen ons veel grote games tegemoet. Maar er kan slechts één game de beste zijn: daarom stelden we jullie vorige week de vraag naar welke game voor het najaar 2015 jullie het meeste uitkijken. Dit is jullie antwoord!
De poll van vorige week besloeg een hele hoop games, vandaar dat sommige games slechts 1 of 2 procent van de stemmen hebben gekregen. In het kader van overzichtelijkheid behandelen we deze games eerst, om ons vervolgens te richten op de zes games waar de XGN community het meeste naar uitkijkt.
Op de laatste plaats staat Mario Tennis Ultra Smash, met slechts 1 procent van de stemmen. Deze tennisgame komt eind november naar de Wii U. Daarna volgden Rainbow Six Siege en Anno 2205, die allebei 2 procent van de stemmen voor hun rekening namen. Xenoblade Chronicles X volgde daarna met 3 procent van de stemmen, deze aankomende Wii U game staat gepland voor begin december.
Zowel Just Cause 3 als Need For Speed kreeg 5 procent van de stemmen van de XGN community. Just Cause 3 is het derde deel in de Just Cause reeks en komt op 1 december uit. Wederom speelt Rico Rodriguez de hoofdrol in de game. De racegame Need For Speed komt op 5 november uit, en vormt een complete reboot van de serie.
game voor het najaar 2015

6. Rise Of The Tomb Raider

Lara Croft is weer helemaal terug van weggeweest in de nieuwe Rise Of The Tomb Raider. Na de Tomb Raider reboot die in 2013 uitkwam, gaat het verhaal van onze favoriete avonturier verder in Rise Of The Tomb Raider. Deze game biedt een vergelijkbare speelervaring als zijn voorganger en beschikt bovendien over prachtige graphics.
De XGN community ziet het wel zitten om vanaf 13 november weer met Lara op avontuur te gaan, daarom staat Rise Of The Tomb Raider op de zesde plaats met 9 procent van de stemmen. Lees snel verder om erachter te komen wat dé game voor het najaar 2015 is volgens jullie.
80509

5. Call of Duty: Black Ops 3

Black Ops 3 is het nieuwste deel in de Call of Duty gamereeks, en het vervolg op het in 2012 verschenen Black Ops 2. De game speelt zich af in een dystopische toekomst, waarin de militaire technologie zo ver gevorderd is dat robots een hoofdrol spelen in oorlogsvoering, en er supersoldaten zijn ontwikkeld om te vechten op het slagveld.
Black Ops 3 staat op de vijfde plaats en haalt 10 procent van de stemmen binnen. De XGN community lijkt dus vrij veel zin te hebben om weer lekker te knallen dit najaar. De game komt op 6 november uit, dus heel lang hoeven we niet meer te wachten.
80510

4. Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront is het nieuwste deel in de Battlefront reeks, maar vormt geen vervolg op de voorgaande games. In deze multiplayer only game nemen spelers het in twee teams tegen elkaar op, op verschillende locaties uit het Star Wars universum. Denk hierbij aan maps op Hoth, Tatooine of Sullust. De game biedt verschillende modi zoals Walker Assault waarin je het opneemt tegen AT-ATs, of de Fighter Squadron modus waarin je epische luchtgevechten aangaat.
Star Wars Battlefront is natuurlijk een must voor elke Star Wars fan, en komt daardoor op de vierde plek terecht met 11 procent van de stemmen. De game komt op 19 november uit voor de Xbox One, PS4 en PC.
80511

3. Halo 5: Guardians

De iconische held Master Chief keert terug in Halo 5 Guardians. Halo staat altijd al gegarandeerd voor een lekker potje ouderwets knallen, en Halo 5 maakt daar geen uitzondering op. Wel zien we een hoop vernieuwingen in de game, zoals de nieuwe hoofdrolspeler Jameson Locke en de chaotische Warzone multiplayer modus.
Halo 5 Guardians staat daarom op een welverdiende derde plek en haalt 12 procent van de stemmen binnen. De game komt op 27 oktober uit voor de Xbox One.
80512

2. Assassin's Creed Syndicate

Het nieuwste deel in de Assassin’s Creed gamereeks brengt je naar het Victoriaanse Londen van 1868. Volgens onze review die vandaag verschenen is, heeft de game opnieuw de ‘wauw’-factor die aanwezig was in voorgaande Assassin’s Creed games. In Syndicate spelen Jacob en Evie Frye de hoofdrol, wat dit de eerste Assassin’s Creed game maakt waarin je ook als vrouw kan spelen.
De XGN community is enthousiast voor de release van Assassin’s Creed Syndicate en de game komt daarom met 16 procent van de stemmen op de tweede plaats terecht. De game komt morgen uit voor de consoles, dus we hoeven niet lang meer te wachten!
80513

1. Fallout 4

Jarenlang hebben fans gewacht op de aankondiging van Fallout 4. Tijdens de E3 van dit jaar was het dan eindelijk zo ver: de nieuwe game in de Fallout reeks werd uit de doeken gedaan. De daaropvolgende maanden werd de game volop geteased via trailers en screenshots. Nu is het dan bijna zo ver: de game komt over een paar weken uit.
Fallout 4 speelt zich af in het post-apocalyptische Boston. De game bevat een enorme open wereld die je als speler op jouw eigen tempo kan verkennen. Tijdens je verkenningstochten door Boston word je vergezeld door je trouwe viervoeter Dogmeat.
De XGN community kijkt enorm uit naar deze game en met 25 procent van de stemmen is Fallout 4 volgens de XGN community de meest geanticipeerde game voor het najaar 2015!

Populair Nieuws